Curs valutar
 • EUR
  21.4716
  0.6907%
 • USD
  17.9777
  0.2993%
 • RUB
  0.2472
  0.8091%
 • RON
  4.3585
  0.6562%
 • UAH
  0.6591
  0.2731%

(VIDEO) N-a fost cuminte. A furat un telefon în mod deschis, iar acum este cercetat penal

20 Mai 2021, 11:35
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
20 Mai 2021, 11:35 // Societate //  Valentina Buză

A agresat un bărbat și l-a deposedat în mod deschis de telefonul mobil, iar acum este cercetat penal. Este vorba de un individ de 34 de ani, locuitor al Capitalei care riscă până la șapte ani de închisoare pentru infracțiunea comisă. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la cinci mii de lei.

„La 18 mai, un bărbat a solicitat intervenția polițiștilor sectorului Botanica, comunicând că a fost agresat și deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se afla pe strada Aeroport”, spune poliția.

Potrivit informațiilor, la fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată pe jafuri. Victima, în vârstă de 55 de ani, a comunicat că bărbatul i-a sustras în mod deschis din mână telefonul mobil, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

Ulterior, învinuitul a fost identificat și reținut. Acesta și-a recunoscut vina și a predat telefonul mobil sustras de la victimă.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani.

Realitatea Live

23 Iun. 2021, 22:23
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Cristina Vlah
23 Iun. 2021, 22:23 // Actualitate //  Cristina Vlah

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat azi într-un accident produs în orașul Huedin, județul Cluj, România, informează Realitatea.md.

Aceștia se aflau într-un autoturism, iar la momentul impactului la volan se afla un bărbat de 29 de ani. În interior erau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani.

De cealaltă parte, conducătorul camionului implicat în accident este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor. Împrejurările și cauzele vor fi stabilite din datele rezultate la finalizarea anchetei în derulare, anunță Poliția Cluj.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre producerea miercuri după-amiază a unui accident rutier în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova – 2 adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.