Curs valutar
 • EUR
  20.1160
  0.4653%
 • USD
  17.7288
  -0.0147%
 • RUB
  0.2376
  0.463%
 • RON
  4.0625
  0.4135%
 • UAH
  0.6533
  0.2602%

VIDEO Olga Verbițichi, declarații incendiare: M-am săturat să trăiesc viața mamei mele. Nu vreau să fiu călugăriță

11 Oct. 2021, 07:51
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
11 Oct. 2021, 07:51 // Life //  Realitatea.md

Tânăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi face dezvăluiri uluitoare depsre relația pe care o are cu familia sa, în special părinții săi. Cea care a câștigat sezonul 6 X Factor pe când era o adolescentă în vârstă de 15 ani susține că mama sa nu o susține și o judecă de cele mai multe mult ori pentru anumite acțiuni. Declarațiile au fost făcute în cadrul interviului #fărăprotocol cu Dorin Galben.

„Eu nu sunt înțeleasă. Fiecare artist mare, chiar și Billie Eilish, este Billie Eilish datorită echipei pe care o are în spate, părinții, e altfel. Ei o acceptă așa cum este, pe mine mă judecă pentru că sunt altfel. E foarte complex subiectul ăsta și sunt sigură că mamei nu-i va plăcea, dar eu m-am săturat să trăiesc viața mamei mele, eu vreau să o trăiesc pe a mea. Pe mine foarte des părinții mă judecă de acțiunile pe care le fac, pentru mine sunt corecte. Eu fac aceleași lucruri pe care le facem Billie Eilish și eu sunt judecată pentru asta, în timp ce ea este susținută pentru asta. Mi se pare un pic incorect”, a declarat Olga.

Chiar dacă are 20 de ani și poate lua propriile decizii, Olga afirmă că este greu atunci când cineva te sâcâie.

„Da, dar e greu când este cineva la urechea ta îți pompează: nu-i ghini, nu-i ghini, nu-i ghici. Înțelegi? E greu. Eu ies din casă. Când mama începe o conversație, eu ies din casă să mă plimb. Eu nu-i judec. Asta le cer, să nu mă judece. Eu le-am zis: noi suntem două personalități diferite. Voi doi și eu nu am nicio legătură cum gândim. Eu gândesc altfel. Eu sunt din altă generație. Eu văd lucrurile altfel. Pentru mine este interesant să-mi pus trei piercing -uri în nas și să-mi pară o experiență nice. Mie îmi este mai interesant așa decât să mă fac „monașcă(n.r. călugăriță)” și să stau așa ca să nu zică tanti Zina nu știu ce. Pe mine nu mă interesează. Mama este foarte manipulată de lumea din jurul ei, de oameni, de comentarii”, a concluzionat tânăpra interpretă.

Realitatea Live

30 Nov. 2021, 22:18
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
30 Nov. 2021, 22:18 // Politica //  Cristina Vlah

Directoarea Institutului Național al Justiției, Diana Scobioală, pleacă din funcție. Ea și-a luat rămas bun de la colegi, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, informează Realitatea.md.

„Azi se încheie mandatul meu la Institutul Național al Justiției.

Am avut bunul prilej și marea onoare să conduc această deosebită instituție cu personalitate și caracter, cu staf mega calificat, formatori inteligenți, audienți cu-minți și Consiliu profesionist. Timp de 7 ani împreună am depus efort și suflet nu pentru o simplă schimbare, ci pentru o adevărată transformare ce a permis INJ-ului să facă un salt enorm.

Ne-am bucurat de sprijinul și girul partenerilor de dezvoltare, în special al Ambasadei SUA, UNDP și CoE, care au avut încredere în noi și ne-au apropiat de aceste rezultate frumoase.

Vă multumesc tuturor pentru că mi-ați permis să facem echipă comună. Vă urez tuturor curaj și împliniri în toate, iar bunului INJ – prosperitate în continuare”, scrie Diana Scobioală.

În acest sens, cei din Institutul Național al Justiției urmează să numească un nou director.

Realitatea.md menționează că noua funcție a Dianei Scobioală va fi cea de judecătoare la CEDO din partea țării noastre.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală