Curs valutar
 • EUR
  20.3159
  -0.0955%
 • USD
  17.4784
  0.0338%
 • RUB
  0.2500
  0.4%
 • RON
  4.1072
  -0.0998%
 • UAH
  0.6619
  -0.4381%

VIDEO Regina TikTok-ului de la noi, în lacrimi. Și-a pierdut contul de Instagram: „Mi-au dorit o înmormântare ușoară”

27 Sept. 2021, 13:08
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
27 Sept. 2021, 13:08 // Life //  Realitatea.md

Andreea Bostănică, adolescenta cu peste 3 milioane de admiratori pe TikTok, a anunțat că a rămas fără contul de Instagram, după ce acesta a fost preluat abuziv. Cântăreața, care a fost supranumită „Regina TikTok-ului din Republica Moldova și din România”, a dezvăluit că a primit un mesaj scandalos de la administratorii platformei, care i-au urat „condoleanțe”.

Andreea Bostănică și-a anunțat fanii de pe TikTok și YouTube că nu mai are acces la contul ei de Instagram, după ce persoane a căror identitate o bănuiește au preluat controlul și i l-au transformat într-un cont memorial.

Într-un videoclip, vloggerița a explicat că a cerut clarificări de la administratorii Instagram și a primit un răspun șocant.

Instagram, sunt aici, sunt vie, în persoană! Nu a murit nimeni. Sunt aici, sănătoasă, în persoană, Andreea Bostănică. Cum adică am murit? N-am murit! Nu mai pot să intru pe contul meu, nu știu ce să fac. Pur și simplu m-am trezit și am văzut că am contul memorial, că am murit și nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea voastră. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”, a spus adolescenta de 16 ani, adăugând că știe cine este persoana care i-a făcut o astfel de farsă.

Eu știu cine m-a blocat și nu vreau să întreb de ce sau pentru ce a făcut asta. Vreau doar să spun că tu pe mine nu mă cunoști personal, nu știi cum sunt eu în persoană. Dacă mă urmărești și nu-ți plac, ca creator, ca ceea ce postez, să știi că poate în realitate sunt complet alt om”, a spus Andreea cu lacrimi în ochi.

Vloggerița a mărturisit că încearcă să-și recupereze contul cu 667.000 de fani, însă nu exclude varianta de a-și crea unul nou, de la zero. Până atunci, a anunțat tânăra, fanii o pot urmări pe contul de Instagram al mamei sale – @angells_angells.

@andreea_bostanica

♬ sunet original – Andreea Bostanica

Realitatea Live

26 Oct. 2021, 04:00
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
26 Oct. 2021, 04:00 // Economie //  Cristina Vlah

Din dimineața zilei de 26 octombrie, va începe livrarea gazelor naturale procurate de la compania poloneză, informează Realitatea.md. Informația a fost confirmată de către prim-ministra Natalia Gavrilița, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV.

„Au fost deja rezervate volumele necesare și vor fi livrate de la ora 7:00 dimineața”, a menționat Natalia Gavrilița. Ea a mai adăugat că volumul de gaz a fost cumpărat din rezervele companiei care a negociat cu SRL MoldovaTransgaz, evitând să spună prețul plătit pentru aceste gaze. Totuși, șefa Guvernului a specificat că aceste gze au costat în medie un preț oferit pe piața spot, adică în jur de 1 000 de dolari per mia de metri cubi de gaze.

În acest context, fostul premier Ion Chicu a anunțat că pentru aceste gaze naturale din bugetul național s-au alocat 1,7 mlrd de lei.

Realitatea.md menționează că pentru prima dată în istorie, Republica Moldova a reușit să procure gaze naturale de la o altă sursă decât Gazprom. Asta în condițiile unor negocieri complexe între reprezentanții de la Chișinău și cei ai concernului rus Gazprom, pe fundalul expirării termenului de contract actual la gazele rusești.

 
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”