Curs valutar
 • EUR
  21.1695
  -0.3873%
 • USD
  17.8563
  -0.1254%
 • RUB
  0.2450
  -0.2041%
 • RON
  4.3040
  -0.3927%
 • UAH
  0.6631
  -0.5127%

VIDEO „Sunt satisfăcut de modul cum PDM a desfășurat…”, a declarat la final de campanie, Pavel Filip

11 Iul. 2021, 22:12
 // Categoria: Alegeri // Autor:  Valentina Buză
11 Iul. 2021, 22:12 // Alegeri //  Valentina Buză

Președintele PDM, Pavel Filip, a susținut un briefing de presă la finalul acestei campanii electorale. Liderul democrat a ținut să le tuturor celor care azi au fost activi și au ieșit la vot, în mod special, tuturor oamenilor care „votează faptele și judecă formațiunile politice după realizările lor”.

„Vreau să mulțumesc desigur echipei PDM, o echipă puternică și bine pregătită, care a făcut o muncă extraordinară în această campanie. Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația și implicarea dvs!”, a declarat Pavel Filip.

Totodată, Pavel Filip a mai declarat că Partidul Democrat, a făcut o campanie curată, o campanie sinceră, o campanie fără atacuri, o altfel de campanie.

„Vreau să mulțumesc celor care au venit la întâlnirile cu exponenții PDM. A fost campanie lungă, cu foarte multe întâlniri, și încă odată ne-am convins că Republica Moldova are o resursă umană de calitate. Nu a fost o campanie ușoară. Dar am întâlnit mii de oameni care își doresc o viață mai bună, o altfel de Moldova. Oameni care au spus ferm că vor fapte, vor acțiuni concrete, vor o guvernare care știe cum și poate să aducă realizări în țară. Eu am încredere în echipa PDM și în susținătorii noștri și sunt mândru de fiecare dintre ei!”, a conchis Pavel Filip.

Pe final, liderul Partidului Democrat a declarat că „noi suntem în așteptarea rezultatelor, iar în scurt timp le vom vedea”.

Realitatea Live

05 Aug. 2021, 16:20
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
05 Aug. 2021, 16:20 // Societate //  Valentina Buză

Timp de câteva luni, 270 de voluntari de la Crucea Roșie au participat activ pentru implementarea campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 în regiunile Republicii Moldova. Astfel, aceștia au mers din casă în casă, în mai multe sate din țara noastră, și au informat cetățenii despre importanța și beneficiile vaccinării pentru a se proteja de virus.

Potrivit raportului prezentat la data de 4 august curent, tinerii au desfășurat acțiuni de comunicare în raioanele Anenii Noi, Bălți, Briceni, Edineț, Criuleni, Orhei, Ungheni.

„În total, au fost împărțite peste 109.000 de materiale informative, menite să demonteze miturile și să răspundă la cele mai des întâlnite întrebări legate de COVID-19. În același timp, în urma acțiunilor întreprinse, s-a constatat necesitatea de a continua informarea și comunicarea cu persoanele din mediul rural, ceea ce reprezintă un obiectiv prioritar pentru Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale”.

Acțiunea a fost realizată în contextul Campaniei de comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19, desfășurată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF Moldova.

Amintim că, la data de 4 august, a fost lansată campania „Vaccinează-te, pentru ca viața să revină la normal!”. În cadrul campaniei, echipe mobile de specialiști în sănătate publică și comunicare vor vizita timp de câteva luni localități din 24 de raioane ale Republicii Moldova, în special satele în care se atestă o rată joasă de vaccinare împotriva virusului.

În Republica Moldova, campania națională de vaccinare împotriva COVID-19 a început la data de 2 martie 2021. Până în prezent, 1.070.385 de persoane au fost imunizate.

 
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată