Curs valutar
 • EUR
  20.7703
  0.1069%
 • USD
  17.7017
  0.1232%
 • RUB
  0.2433
  0.8631%
 • RON
  4.1959
  0.0882%
 • UAH
  0.6648
  0.3761%

VIDEO Zile periculoase pentru vaccinare! Astrologul din emisiunea „Hai să ne căsătorim” vinde calendare

24 Iul. 2021, 08:52
 // Categoria: Cosmos // Autor:  Realitatea.md
24 Iul. 2021, 08:52 // Cosmos //  Realitatea.md

Astrologul și gazda emisiunii TV din Rusia „Hai să ne căsătorim”, Vasilisa Volodina, și-a prezentat noile servicii pe canalul său de YouTube – astrocalendare individuale pentru o vaccinare sigură. Aceasta presupune că, cu ajutorul datei și locului nașterii, o persoană poate afla singură ziua ideală pentru a-și face vaccinului anti-Covid-19.

Din luna iulie, Volodina a început să posteze pe Instagram stories datele nașterii persoanelor care nu ar trebui să se vaccineze împotriva coronavirusului într-o anumită zi. După aceea, utilizatorii ar fi bombardat-o cu cereri de a calcula data vaccinării în mod individual. Cel puțin asta a spus chiar ea.

Astfel, a decis să lanseze un serviciu plătit pentru întocmirea unui calendar la cerere, despre care a vorbit într-un video.

„Am primit un flux de mulțumiri, dar și întrebări: ce zici de alte date ale lunii? Ce se întâmplă dacă nu sunt vaccinat la Moscova? Din păcate, nu voi putea ferici localnicii tuturor orașelor cu prognoze în fiecare zi. Totuși, dacă ați luat decizia să vă vaccinați, merită să comandați un astrocalendar al vaccinărilor sigure”, a îndemnat Vasilisa Volodina.

Costul unui asemenea calendar individual este de 2.300 de ruble (puțin peste 560 de lei moldovenești). Calculele pentru el durează aproximativ cinci zile. Prognoza este făcută după data și locul nașterii și, dacă introduceți cel puțin un număr greșit în timpul achiziției, acesta va fi făcut incorect, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți din nou!

Pe rețelele sociale, imediat au luat în derâdere aceste servicii.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 13:49
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
23 Sept. 2021, 13:49 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo se află în Kazahstan, acolo unde participă la cea de-a 31-a şedinţă ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a Comunităţii Statelor Independente (CSI).

Între timp, astăzi Stoianoglo a reușit să stea la masa de discuții cu omologul său rus, Igor Krasnov.

Într-un comunicat de presă emis de PG se precizează că

„Discuția s-a axat pe întrajutorarea părților și accelerarea procedurii de executare deplină a cererilor de comisie rogatorie pe dosarele „Laundromat” și „frauda bancară”. De asemenea, părțile au convenit pașii următori în vederea realizării Programului comun de cooperare dintre procuraturile ambelor state, semnat pe 7 martie 2021, care prevede o serie de acțiuni comune pentru anii 2021- 2023 pe teme de interes.”

De asemenea, PG precizează că pe parcursul zilei de astăzi, Stoianoglo urmează să aibă o întrevedere și cu procurorul general al Republicii Kazahstan, Gizat Nurdauletov.

Amintim că, în perioada 21- 24 septembrie 2021, Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo se află în Kazahstan, unde participă la cea de-a 31-a şedinţă ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a CSI.

Consiliul Coordonator al Procurorilor Generali din ţările CSI activează din anul 1995.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române