Curs valutar
 • EUR
  19.9862
  -0.2232%
 • USD
  17.6978
  -0.0949%
 • RUB
  0.2398
  -0.417%
 • RON
  4.0392
  -0.1931%
 • UAH
  0.6469
  -0.3092%

Zodii care nu pot fi mințite. Intuiția lor deosebită depistează imediat minciuna

23 Nov. 2021, 21:01
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
23 Nov. 2021, 21:01 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Nativii zodiacului înzestrați cu intuiție și spirit viu vor face mereu parte dintre cele mai iscusite zodii care nu pot fi mințite. Află cum depistează ele minciunile și păcălelile.

Scorpionul și Peștii se numără printre cele mai abile și intuitive zodii care nu pot fi mințite. Au un al șaselea simț care le ajută să descopere imediat păcălelile, tertipurile și minciunile bine ticluite. Alături de aceste două zodii, mai sunt câteva semne în zodiac la fel de abile să depisteze minciunile din timp.

Unii nativi recunosc minciuna de la o poștă, dar zâmbesc și le întorc spatele mincinoșilor. Alții se amuză să îi dea în vileag, iar alții abia așteaptă să se răzbune dacă au fost mințiți și păcăliți. Iată ce spune zodiacul despre cele mai bune zodii care nu pot fi mințite și cum reacționează fiecare când simte că cei din jur vor să își bată joc de ele.

Zodia Scorpion

Scorpionii au o intuiție fantastică în ceea ce privește dedesubturile, minciunile, păcălelile și trucurile. Se știe că au stofă de detectivi, mai ales dacă sunt înzestrați cu o inteligență peste medie. Un Scorpion nu poate fi mințit niciodată. Te simte când eziți, când ascunzi ceva, când încerci să dai o notă falsă lucrurilor despre care vorbești.

Scorpionul poate percepe mici detalii care te dau de gol când minți, detalii pe care alte persoane nu prea le bagă în seamă. Spre exemplu, Scorpionul va remarca imediat dacă te încrunți sau te înroșești ușor, dacă îți râd ochii, când încerci să pari grav și serios. El va simți că ceva nu este în regulă și va cerceta atent ceea ce spui sau ceea ce faci. Iar dacă are dovada că a fost mințit și înșelat se va răzbuna imediat.

Zodia Pești 

Nativii Pești sunt înzestrați cu o intuiție puternică și pot percepe din vocea celorlalți dacă sunt mințiți. Peștii sunt emotivi și sunt foarte atenți la emoțiile care se simt în vocea celor din jur, în privirea și pe chipul lor. Nu suportă oamenii falși și ascunși, deși ei pot ascunde multe lucruri din viața lor.

Nativii Pești nu se numără printre cele mai deschise și directe persoane din zodiac, dar nici nu încearcă să mintă și să înșele pentru a obține cine știe ce avantaje. Ei fac tot posibilul să fie cât mai corecți, chiar dacă nu sunt sociabili și comunicativi. Iar, dacă sunt înșelați, vor face tot posibilul să afle toată lumea, iar cei care i-au mințit să fie criticați și condamnați de prieteni.

Zodia Gemeni 

Nativii Gemeni au un spirit de observație foarte fin și o inteligență emoțională care îi ajută să depisteze imediat oamenii falși, mincinoșii și hoții. Gemenii sunt foarte curioși, iar dacă simt că sunt mințiți sau înșelați îi vor bombarda pe ceilalți cu tot felul de întrebări și îi vor urmări până când vor afla adevărul.

Gemenii folosesc și ei minciuna la nevoie. Nu se numără printre cele mai oneste zodii. Tocmai de aceea, recunosc micile tertipuri pe care le folosesc mincinoșii și reușesc să le ocolească. Gemenii pot ierta o minciună nevinovată, dar când depistează că au fost înșelați în dragoste sau la bani, fac imediat totul public.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioare sunt prea inteligenți pentru a fi mințiți ușor. Ei pot analiza cu ușurință tot felul de detalii și aspecte logice care le arată dacă au fost păcăliți sau nu. Mintea lor merge brici și face conexiuni rapide, iar cine nu știe să mintă foarte bine este prins imediat cu mâța în sac.

Nativii Fecioare apelează foarte rar la vreo minciună nevinovată și numai dacă este nevoie să protejeze sentimentele unor persoane sensibile și vulnerabile. Ei știu că minciuna poate fi ușor descoperită și preferă să spună adevărul, oricât ar fi de dureros. La rândul lor, nu suportă să fie păcăliți și înșelați. Se vor răzbuna într-un mod ingenios și nu vor ierta niciodată persoanele care au folosit minciuni împotriva lor.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorni sunt de obicei foarte serioși, atenți și calculați. Este aproape imposibil să minți un Capricorn. Nu doar că va depista minciuna rapid mergând pe firul evenimentelor, dar sunt prea sceptici ca să fie păcăliți ușor.

Capricornii nu se lasă niciodată înșelați de lucrurile prea frumoase și de persoanele prea insistente. Dacă minciuna nu le atinge interesele, îți întorc spatele. Dar dacă au fost păcăliți la bani, la serviciu sau în relația de cuplu, atunci te vor face să plătești scump. Capricornii sunt foarte atenți cu banii lor și cu lucrurile de valoare, cu soții și copiii lor. Nimeni nu se poate atinge de ce îi este drag unui Capricorn fără să plătească scump.

Realitatea Live

07 Dec. 2021, 10:58
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Petru Beregoi
07 Dec. 2021, 10:58 // Actualitate //  Petru Beregoi

Președinta țării, Maia Sandu, a venit cu un mesaj emoționant de motivare a cetățenilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, divulgând care a fost pentru ea cea mai dificilă zi din acest an.

Șefa statului, a spus că i-a fost „imposibil de greu să privească în ochii copii, părinții și soții”, care au rămas fără persoanele dragi, care s-au jertfit în primul an de COVID, pentru a trata bolnavii.

„Cea mai grea zi din acest an a fost ziua când am înmânat Ordinul de Onoare rudelor celor 134 de medici, surori medicale, șoferi de ambulanțe felceri și infirmiere, care au murit în prima linie, în primul an de COVID. A fost greu! Imposibil de greu să privesc în ochii copiilor, care au rămas fără mamă, a soțiilor rămase fără soț, a părinților, care și-au pierdut copii, plecați mult mai devreme. M-am gândit atunci că, dacă am fi avut vaccin aș fi înmânat acest ordin nu post-mortem, ci unor oameni vii, care au luptat eroic pentru a salva alte vieți. Dacă am fi avut vaccin am ar fi rămas în viață scriitorul Nicolae Dabija și diplomatul Valeriu Purea, folcloristul Tudor Colac și jurnalista Antonina Sîrbu, vocea de aur – Alexei Revenco și penița de argint – Efim Josanu – oameni, care aveau atât de mult potențial creativ”, a dezvăluit președinta țării.

În acest context, Maia Sandu a amintit că, de la apariția vaccinului a făcut tot posibilul ca să fie adus în țară diverse seruri, astfel încât cetățenii să aibă posibilitatea de a alege cu ce vaccin să se imunizeze.

„Din prima clipă când am aflat că a apărut vaccinul am început să bat la toate ușile, pentru a-l aduce în Republica Moldova. Am fost auziți și am fost ajutați. Acest vaccin oferit nouă a fost achitat cu mii de euro de partenerii noștri, pentru a putea merge la o nuntă, dar nu la o înmormântare, în vacanță, dar nu la spital, să-și poată îmbrățișa omul drag pe viu și nu doar în gând”, a mai spus Sandu.

Totuși, Maia Sandu afirmă că, deși vaccinul este unica șansă de a scăpa de această pandemie și de a opri decesurile, mulți tineri încă preferă să nu se imunizeze din cauza dezinformării.

„Mă doare enorm să văd medici luptând pentru viața unui copil a cărui mamă pur și simplu nu a găsit timp să se vaccineze, mă doare să văd tineri intubați, deși au acces la orice informație, au ales să ajungă la terapie intensivă. Am reușit să aducem vaccin divers, pentru toată lumea! M-am vaccinat și eu, alături de sute de mii de cetățeni. Nu voi ezita să mai fac aceasta încă odată dacă va fi nevoie”, conchide Maia Sandu.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală