Curs valutar
 • EUR
  20.0224
  0.0784%
 • USD
  17.7314
  -0.0243%
 • RUB
  0.2365
  0.7188%
 • RON
  4.0457
  0.089%
 • UAH
  0.6516
  -0.4144%

Cristiano Ronaldo se vrea antrenor? Ce cotă are starul portoghez pentru a deveni antrenor la Manchester United

26 Oct. 2021, 19:31
 // Categoria: Sport // Autor:  Mădălina Sorokovsky
26 Oct. 2021, 19:31 // Sport //  Mădălina Sorokovsky

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, joacă în continuare la cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că a ajuns la 36 de ani, însă există voci care susțin că portughezul și-ar dori să înceapă în curând cariera de antrenor.

Presa din Anglia a scris recent despre varianta ca Ronaldo să devină antrenor în viitorul apropiat, iar Tim Sherwood, fost antrenor la Tottenham și Aston Villa, chiar a pariat că starul portughez o va pregăti pe Manchester United peste un an și jumătate, scrie digisport.ro.

Casele de pariuri s-au mișcat rapid și i-au oferit deja o cotă surprinzătoare lui Cristiano pentru a deveni următorul antrenor al lui Manchester United, mai ales că, în această perioadă, se discută tot mai mult despre demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, după eșecul rușinos cu Liverpool, scor 0-5.

Cristiano Ronaldo are cotă 20 pentru a deveni următorul antrenor de pe Old Trafford, principalii favoriți fiind Antonio Conte (1,7), Brendan Rodgers (7) și Zinedine Zidane (10). Totuși, în opinia bookmakerilor, fotbalistul portughez are șanse mai mari la banca tehnică decât antrenori consacrați precum Massimiliano Allegri (21), Lucien Favre (21), Thomas Tuchel (26) sau Rafa Benitez (26).

Cristiano Ronaldo, a opta șansă pentru banca lui Manchester United, conform caselor de pariuri. Cum arată cotele

 • Antonio Conte – 1,7
 • Brendan Rodgers – 7
 • Zinedine Zidane – 12
 • Mauricio Pochettino – 12
 • Erik ten Hag- 12
 • Graham Potter – 15
 • Roberto Martinez – 17
 • Cristiano Ronaldo – 20
 • Massimiliano Allegri – 21
 • Julian Nagelsmann – 21

Tim Sherwood îl vede pe Cristiano Ronaldo antrenor la Manchester United

Gestul lui Cristiano Ronaldo de a rămâne lângă antrenorul său în meciul cu Young Boys, pentru a da indicații coechipierilor săi, a produs controverse.

Tim Sherwood, fost antrenor la Tottenham și Aston Villa, este de părere că norvegianul trebuie să accepte realitatea și să se împace cu gândul că CR7 va mai face astfel de lucruri și pe viitor, întrucât are stofă de antrenor.

„Este în regulă că Ronaldo a fost la marginea terenului și Ole va trebui să se împace cu asta. Dar, nu sunt sigur că ar fi făcut asta și cu Jose Mourinho. Ar fi fost foarte diferit dacă încă mai era antrenor la Manchester United, dar în primul rând și Ronaldo trebuie întrebat de ce simte nevoia să stea în picioare și să dea indicații.

L-am văzut făcând asta și în meciurile internaționale, ultima dată la Euro, când dădea ordine. Băiatul ăsta va fi antrenor 100%. Aș paria că va fi antrenorul lui Manchester United în 18 luni”, a explicat Sherwood.

Realitatea Live

30 Nov. 2021, 10:41
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
30 Nov. 2021, 10:41 // Societate //  Valentina Buză

Asistența medicală de urgență este tot mai solicitată, iar responsabilii informează că în perioada 22-28 noiembrie, Departamentul Dispecerizare al IMSP CNAMUP a recepționat 14544 solicitări pentru acordarea primului ajutor medical la etapa prespitalicească de la Serviciul Unic 112, ceea ce reprezintă o medie de 2077 solicitări/zi și respectiv 86 solicitări/oră.

„Din numărul total de peste 14000 de intervenții a echipelor de asistență medicală urgentă, 3220 erau pentru pacienții cu maladii respiratorii, 2959 pentru cetățenii cu urgențe cardiovasculare, 1956 pentru cei care suferă de patologii neurologice și 1117 persoane cu traumatisme de diferite grade”, se arată în nota informativă.

Mai mult, în perioada menționată, medicii de pe ambulanță au fost solicitați și au intervenit rapid la 211 pacienți cu accidente vasculare cerebrale și la 64 pacienți cu infarct miocardic.

„Ambulanța a fost chemată la 82 persoane, printre care la 15 copii care s-au ales cu diverse traumatisme după accidentele rutiere produse pe traseele țării. Ulterior, 64 pacienți au avut nevoie de transportare la spital. La Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au mai apelat 83 persoane cu maladii infecțioase, 39 cu urgențe toxice și 18 cu combustii. Totodată, echipele AMU au acționat prompt în cazul a 17 intoxicații cu medicamente; 8 intoxicații cu alcool și trei cu monoxid de carbon”.

De menționat că după efectuarea examenului medical primar și acordarea asistenței medicale urgente 5494 pacienți, printre care 1192 copii au avut nevoie de transportare asistată la spital pentru investigații și tratament în condiții de staționar.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală