Curs valutar
 • EUR
  21.5040
  -0.0939%
 • USD
  17.6965
  0.0458%
 • RUB
  0.2471
  0.8499%
 • RON
  4.3712
  -0.032%
 • UAH
  0.6549
  0.3817%

FLYONE lansează zboruri directe spre orașul Luton, Londra de la 49 EURO!

21 Mai 2021, 16:45
 // Categoria: Economie // Autor:  Valentina Buză
21 Mai 2021, 16:45 // Economie //  Valentina Buză

La data de 28 mai 2021, una din aeronavele FLYONE va decola din Chișinău spre orașul Luton, Londra. Astfel, FLYONE adaugă la panoul curselor o nouă destinație importantă pentru pasageri. Un punct important atât pentru vacanțe, dar și pentru cei care doresc să plece sau să revină acasă.

Este și mai plăcut faptul că biletele au preț accesibil, pornind de la 49 EURO, astfel pasagerii pot beneficia de o călătorie frumoasă.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, spune: „Anul acesta este unul special, pentru că ne-am propus lansarea unor noi curse. A venit momentul în care aeronavele noastre se vor îndrepta spre cea de a 4 destinație nouă, Londra și anume spre aeroportul Luton. Fiecare destinație nouă este un pas înainte, este momentul în care le oferim oamenilor o nouă oportunitate de zbor”.

Orarul zborurilor este:

Chișinău (KIV) 20:30 – Luton (LTN) 21:30

Luton (LTN) 22:20 – Chișinău (KIV) 03:30

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial, dar și la agențiile partenere.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE operează zboruri către 20 destinații, 12 curse regulate și 8 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Eindhoven, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Batumi, Tivat, Rhodos, Hurghada, Marsa Alam.

P.

Realitatea Live

Ședința Comisiei Electorale Centrale, din 14 iunie 2021
Secțiile de vot în diasporă: Curtea de Apel a reluat procesul de judecată
Ședința Consiliului de Integritate, din 14 iunie 2021
Un nou protest în fața Guvernului de la Chișinău
Centrul pentru Jurnalism Independent lansează primul raport de monitorizare a presei audiovizuale în campania electorală
O nouă ședință la Curtea de Apel Chișinău cu privire la numărul secțiilor de votare deschise în străinătate
Protest organizat de Alianța pentru Unirea Românilor la Ministerul Afacerilor Interne
Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău, din 14 iunie 2021
Evenimentul de comemorare a 80 de ani de la primul val de deportări (13 iunie 1941)
14 Iun. 2021, 17:26
 // Categoria: Politica // Autor:  Tatiana Rusnac
14 Iun. 2021, 17:26 // Politica //  Tatiana Rusnac

Un scandal naște alt scandal! O judecătoare de la Curtea de Apel Chișinău ar face presiuni asupra judecătorilor în examinarea cazului CEC. Despre asta anunță ministrul interimar al Justiției, Fadei Nagacevschi

„Se zvonește că este o judecătoare de la apel care face presiuni deschise asupra judecătorilor”, a scris pe Facebook, Nagacevschi după ce ședința CA în care se examinează contestațiile depuse de câțiva concurenți cu privire la numărul secțiilor de votare care urmează a fi deschise în diasporă, a fost amânată din nou.

Totodată, Fadei Nagacevschi susține că această judecătoare le comunică judecătorilor că mâine urmează să fie înlocuit Președintele interimar al Curții de Apel Chișinău (o doamnă).

De asemenea, ministrul în exercițiu a scris că aceeași judecătoare ar speria magistrații cu anularea decretelor de numire în funcție a unor judecători.

„Se pare că participăm la o tentativă de manipulare a sistemului pentru a obține un complet de judecători ușor influențabil. Sper să greșesc, dar… Dacă observați, de câteva zile nu se face altceva decât să se înainteze recuzări de mai multe ori. Se înaintează recuzare judecătorului pe care nu-l controlezi până sistemul de repartizare aleatorie a dosarului repartizează cererea de recuzare la un judecător loial, care admite cererea de recuzare. După aceasta prin sistem atragi în complet un alt judecător decis aleatoriu de sistem. Dacă nici acest judecător nu te aranjează, reîncepi procedura de recuzare și așa continui până nu obții un complet care îți este favorabil. Dacă este așa, atunci aceste abordări reprezintă un grav atentat la independența justiției și ar putea trezi suspiciuni rezonabile că unii judecători sunt controlați politic. Notez, nimic nu justifică derapajele de la regulile statului de drept, care trebuiesc respectate nu doar ca formă, dar și conținut”, a scris pe Facebook Nagacevschi.

Realitatea.md amintește că ședința de la Curtea de Apel cu privire la secțiile de votare în străinătate a luat o pauză până mâine, 15 iunie. Este a patra amânare.

Prin urmare, magistrații urmează să se expună, mâine, pe marginea sesizărilor depuse de către mai multe partide cu privire la Hotărârea CEC, care prevede deschiderea a 146 de secții de votare peste hotare.

 
Ziua mondială a donatorului de sânge: Împreună suntem eroi!
Ziua mondială a donatorului de sânge: Împreună suntem eroi!
Ooops… Un parașutist a aterizat pe un teren de fotbal, în Polonia
Ooops… Un parașutist a aterizat pe un teren de fotbal, în Polonia
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU