Curs valutar
 • EUR
  19.6752
  -0.4183%
 • USD
  19.3055
  -0.0109%
 • RUB
  0.3205
  0.936%
 • RON
  4.0000
  -0.2925%
 • UAH
  0.5227
  -0.0191%

HOROSCOP 12 octombrie! Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate

11 Oct. 2021, 21:06
HOROSCOP 12 octombrie! Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Membrii familiei s-ar putea să vă ceară mai multe sfaturi şi implicit ajutor. Asigurați-vă că rămâneți calm și concentrat, astfel încât să puteți decide care dificultăți sunt cele urgente și care trebuie abordate mai întâi. Nu vă fie frică să spuneți ce aveţi în minte cu adevărat. Uneori, adevărul spus fără reţineri este chiar lucrul de care oamenii au nevoie, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Sunteți într-o stare emoțională delicată. În loc să evitați sentimentele care par că vă copleșesc, mai bine acceptați situația și încercați să vă vindecați. Prezența lunii în Săgetătorul gânditor vă încurajează să scrieți, să eliberați activ sau să vă bazați pe o legătură intimă strânsă pentru sprijin și conexiune. Mai târziu, Luna urcă în Capricorn, stări înălțătoare și perspective noi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Sunteţi mult mai interesat de tot ce ţine de investiții. Nu trebuie totuşi să vă aruncaţi cu capul înainte. Amintiți-vă zicala: „Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este!”. Poate ar fi bine chiar să verificați totul cu o sursă imparțială. Întotdeauna merită să fii precaut, mai ales dacă este vorba despre agoniseala de-o viaţă.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii zodiei Rac depun de ceva vreme eforturi susţinute pentru a aduce o schimbare majoră în viaţa lor. Astăzi, visele devin realitate şi aţi putea vedea şi primele rezultate. Astrele arată, însă, şi o serie de surprize care ar putea modifica întregul curs al zilei. Aşa că nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante şi gândiţi-vă bine înainte să vă faceţi planuri de viitor.
Leu
(23 iulie - 22 august)
În ultima perioadă, nativii zodiei Leu s-au concentrat mai mult pe armonia interioară şi spiritualitate. Astfel, pentru mulţi dintre voi nu va fi o surpriză că gândurile bune atrag norocul în viaţa voastră. O aură pozitivă vă însoţeşte azi şi vă ajută în tot ce vă propuneţi. Ar putea fi de ajutor să aşterneţi gândurile pe o foaie, pentru a pune ordine în planuri şi dorinţe.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Astrele prevăd o zi plină de interacţiuni sociale, cu oameni noi, pentru nativii zodiei Fecioară. Fie că este vorba de persoane din oraşul unde locuiţi sau turişti aflaţi în trecere, relaţiile ar putea evolua într-o frumoasă prietenie, pe termen lung. Iar pentru cei care sunt în căutarea unei relaţii, norocul le-ar putea surâde şi au toate şansele să întâlnească o persoană extrem de specială.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Azi vei fi în centrul atenției, dar nu neapărat dintr-un motiv pozitiv. Încearcă să nu te pierzi cu firea, dă dovadă de diplomație și tact. Deși nu așa simți acum, astfel de experiențe au rolul de a-ți întări caracterul, de a te rpegăti pentru situații și persoane și mai dificile.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai mult prea multe sarcini de îndeplinit și te simți coplești. Nu ezita să ceri ajutorul persoanelor apropiate, care nu te vor refuza. Trebuie să înțelegi că a cere ajutorul nu este o dovadă de slăbiciune. S-ar putea să primești o veste bună din partea unui prieten din străinătate.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Apar cheltuieli neașteptate, poate pentru reparațiile casei, şi ele ar putea necesita o jonglerie bugetară. S-ar putea să trebuiască să aveţi nevoie de mulţi bani, dar este ceva temporar. Cu ajutorul cunoştinţelor financiare pe care le aveţi, veți putea să vă echilibrați din nou bugetul în curând.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Marți, nativii zodiei Capricorn se concentreză mai mult pe problemele legate de profesie şi carieră. Începe să te nemulțumească ce ți se întâmplă, vrei mai mult și simți că trebuie să extinzi orizonturile. Sfatul astrelor pentru tine este să începi să fii mai atent la oprtunităţile care se ivesc în jurul tău. În viaţa amoroasă, încearcă să nu faci declaraţii de dragoste. S-ar putea să fii dezamăgit.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru Vărsători, marți poate fi o zi care să le consume energia și nervii. Vei trece peste aceasă zi dificilă doar folosindu-ţi inteligența și diplomația, spune horoscopul. Seara, o plimbare în parc cu iubita sau momentele petrecute împreună cu prietenii te vor ajuta să îţi faci ordine în gânduri și priorități. În relaţia de cuplu, fii mai curajos și întreabă acolo unde sunt neclarităţi. Atenţie la capitolul sănătate, pot să apară mici probleme.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Unii nativi ai zodiei Peşti pot fi afectați de oboseala acumulată în ultima perioadă. Ai muncit foarte mult, iar lucrurile nu se vor schimba prea mult în zilele ce vin, iar acest efort îţi poate afecta serios sănătatea, avertizează horoscopul. Trebuie să te odihnești, altfel situația poate lua o turnură destul de neplăcută. Sfatul astrelor pentru tine este să mai uiţi de serviciu din când în când și să încerci să te bucuri mai mult de cei dragi.