Curs valutar
 • EUR
  21.2186
  -0.3129%
 • USD
  17.9987
  -0.2834%
 • RUB
  0.2441
  0.2048%
 • RON
  4.3131
  -0.2736%
 • UAH
  0.6695
  0.1494%

HOROSCOP 18 iunie! Multe decizii importante de luat. Atenţie la conflictele din familie

18 Iun. 2021, 06:40
HOROSCOP 18 iunie! Multe decizii importante de luat. Atenţie la conflictele din familie
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii trebuie să fie atenţi la comunicare. Pare că nu relaţionaţi bine cu cei din jur, iar lucrurile pe care le spuneţi se vor bate cap în cap, ceea ce necesită explicaţii. Găsiţi oameni care văd lucrurile în felul vostru, decât să vă luptaţi cu cei care nu le văd.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Este o zi minunată pentru tauri, care au capacitatea de a termina eficient lucrări sau proiecte pe care le-au început de ceva timp. O femeie vă va ajută în acest demers.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii vor avea parte de o zi specială astăzi. Sunteţi orientaţi spre zona dezvoltării persoanale, a studiului şi a călătoriilor. Toate aceste informaţii le veţi absorbi ca un burete, aşa că profitaţi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
S-ar putea să nu fie cea mai bună zi din viaţa racilor, dar asta nu înseamnă că trebuie să respingeţi pe toată lumea. Relaţia cu persoanele mai tinere chiar se îmbunătăţeşte vizibil. Daţi dovadă de diplomaţie, de un spirit civic ridicat, aşa că toate activităţile care vizează comunitatea sunt susţinute.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Deşi asta s-ar putea să fie o zi în care tot ce vor este să se relaxeze, Leii sunt într-o continuă agitaţie, pentru că au de semnat acte şi de luat decizii. Dar nu trebuie să îşi facă griji, totul se va rezolva cu bine.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Intuiţia este aliatul Fecioarelor, mai ales dacă au de făcut alegeri. Au multă energie şi încredere de partea lor. Aveţi abilitatea de a jongla cu oamenii cu care interacţionaţi şi de a găsi un numitor comun. Veţi reuşi orice v-aţi propune, aşa că nu pierdeţi timpul uitându-vă la TV.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Foloseşte această zi pentru a face lucruri pentru tine, nu pentru ceilalţi. Nativii Balanţă discută subiecte delicate despre relaţiile lor de iubire. Atenţie pentru că pot apărea mici conflicte, dar aveţi diplomaţia şi răbdarea necesare pentru a le aplana.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scoprionii trebuie să aibă grijă la drumurile pe care le fac şi la felul în care călătoresc în această perioadă. Există riscul unor neplăceri cauzate de deplasările pe care le faceţi, indiferent de destinaţia finală.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii nu mai pot să amâne la nesfârşit evenimentele din familie. Trebuie să se ocupe de ele. Partea bună este însă că vă veţi înţelege de minune cu cei dragi şi ajungeţi la concluzii inedite.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Şi Capricornii se bucură de un eveniment festiv. Sunt mai pregătiţi să se ocupe de lucruri riscante. Investiţiile sau cheltuielile nu numai că sunt profitabile, dar o să găsiţi şi oferte foarte bune.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător trebuie să aibă grijă la eventualele dispute cu familia sau cu persoana iubită. S-ar putea să fiţi mai mofturos decât deobicei. Dacă sunteţi căsătoriţi încercaţi să evitaţi cât mai mult conflictele.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peştii primesc probleme în zona sănătăţii. Dar nu trebuie să vă îngrijoraţi, pentru că nu este nimic grav. Oricum, e momentul să acordaţi atenţie acestui capitol.