Curs valutar
 • EUR
  21.1277
  -0.1978%
 • USD
  17.8354
  -0.1172%
 • RUB
  0.2439
  -0.451%
 • RON
  4.2972
  -0.1582%
 • UAH
  0.6619
  -0.1813%

HOROSCOP 2 iulie! Noroc la bani şi un gest de prietenie

02 Iul. 2021, 06:45
HOROSCOP 2 iulie! Noroc la bani şi un gest de prietenie
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt avantajaţi în relaţii, în special în cele de prietenie. Iar dacă există neînţelegeri, pe parcurs se vor rezolva, dar încercaţi să cheltuiţi cât mai puţin, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii simt nevoia să îşi pună ordine în gânduri. Dacă vreţi să petreceţi timp de unii singuri, ar fi recomandat, totuşi, să nu staţi în casă, pentru că veţi fi mai inspiraţi în afara ei.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Discuţiile pe care le poartă azi Gemenii se finalizează cu sume consistente de bani. Sau cel puţin cu ideea unui proiect profitabil. Reţineţi şi că nu este ziua potrivită să vă lăudaţi foarte mult.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii trebuie să fie atenţi la conflictele cu femei, pentru că tind să reacţioneze într-o manieră uşor agresivă. Motivele vor fi ori gelozia ori situaţia financiară, situaţie care se va îmbunătăţi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nativii Leu bifează multe puncte în relaţii, indiferent de natura lor. Partea mai puţin plăcută este că emoţiile pot scăpa de sub control şi îi veţi răni pe cei din jur cu ceea ce spuneţi.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele finalizează multe sarcini azi, atât profesionale, cât şi domestice. Nu uitaţi, însă, că pauzele sunt bine venite, altfel riscaţi să vă extenuaţi şi să nu mai fiţi productive.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
La capitolul comunicare, Balanţele sunt cele mai norocoase. Claritatea şi logica voastră este un punct forte, însă, pe unii oameni s-ar putea să îi surprindeţi şi să vă considere prea directe
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Veşti bune din străinătate în ceea ce îi priveşte pe Scorpioni pe plan relaţional. Atenţie, însă, la gelozie şi la impulsivitate, mai ales dacă nu aţi încheiat în termeni amiabili o situaţie din trecut.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii au multă intuiţie şi se comportă exemplar cu persoana iubită. Este o zi în care ştiţi cum să vă integraţi în societate, dar trebuie să fiţi atenţi la excese.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Şi Capricornii sunt foarte intuitivi, mai ales că rezolvă un conflict care persista de multă vreme. Dar pe partea organizatorică lucrurile nu stau atât de bine.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător s-ar putea să aibă probleme de sănătate, aşa că nu strică să aveţi mai multă grijă şi să vă axaţi pe ascensiunea socială.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştilor le merge foarte bine pe plan financiar. Dacă vreţi să cumpăraţi diferite gadgeturi, aparatură electronică sau mobilă, este momentul.