Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 21 octombrie! Decizii importante pentru Vărsători, Capricornii își recâștigă liniștea sufletească

20 Oct. 2021, 21:00
HOROSCOP 21 octombrie! Decizii importante pentru Vărsători, Capricornii își recâștigă liniștea sufletească
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
S-ar putea să nu fii teribil de impresionat de activitatea care se desfășoară în jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii răutăcios cu colegii din cauza asta. Nu este momentul nici să te așezi și să-i lași pe alții să preia conducerea. Dacă vedeți ceva cu care nu sunteți de acord, vorbiţi deschis şi spuneţi-vă părerea, dar cu mult tact. Faceţi ce puteţi pentru a schimba cursul evenimentelor, lăsând vocea voastră puternică să fie auzită.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Există o traiectorie a adevărului de menținut astăzi. Dacă încercați să mergeți împotriva fluxului, veți avea dificultăți în atingerea obiectivelor. Este mult mai bine să vă orientaţi spre anumite proiecte cu care sunteţi familiari pentru a le putea duce la bun sfârşit.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Încerci să domini o situație complicată de la locul de muncă, dar te lovești de jocul murdar al unor colegi. Atenție la cei care încearcă să te saboteze și să-ți pună bețe în roate. Se anunță și zile mai bune, dar ai grijă cum treci peste acest hop.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Ai de rezolvat unele probleme legate de casă, dar nu ai energia necesară așa că apelezi la ajutorul familiei. Amâni o discuție cu cineva de care depinde viitorul tău, lucru care te poate afecta pe viitor. Nu mai pierde timpul și acționează în avantajul tău.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nu exageraţi deloc lucrurile astăzi. Aveţi tendința de a exagera totul într-o asemenea măsură încât pierdeţi complet legătura cu adevărata realitate a situației. Aţi putea crea o scenă teribilă pentru a atrage compasiunea celorlalţi. Fiţi sincer în legătura cu situația, înainte de a vă face mai mulți dușmani decât prieteni.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Emoțiile voastre sunt dinamice și extreme astăzi. Sunteţi capabili să controlaţi fiecare acțiune pe care o întreprindeți, indiferent dacă vă dați seama sau nu. Fiți conștienți de faptul că cel mai bine este să vă dați seama, astfel încât să puteți controla aceste sentimente volatile în loc să fiți controlați de ele. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să încercați să le ignorați, pretinzând că nu există.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Eşti plin de inspiraţie azi şi ar trebui să îi laşi şi pe ceilalţi să descopere la ce te gândeşti. În loc să te afunzi în imaginaţia ta, ar trebui să îţi exprimi energia spre oamenii din jurul tău. Inima îţi este deschisă şi sensibilă. Este timpul să primeşti recunoaşterea publică pentru natura ta loială şi iubitoare. Ridică-te şi fă o plecăciune pentru toate lucrurile incredibile pe care le faci pentru alţii.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
În multe aspecte, energia zilei nu poate fi mai bună de atât pentru tine. Depinde de tine cum o transformi în acţiuni care îţi vor hrăni sufletul. Există multă putere în spatele emoţiilor. Ar trebui să te asiguri că porţi această stare de bine cu tine în fiecare situaţie în care te afli de acum încolo.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Luaţi în considerare să îi invitaţi pe cei dragi la o cină. Veţi fi surprinşi de ce capodoperă fantastică puteţi crea cu doar o mică cantitate de efort. Puneți masa cu lumânări și adăugați muzică bună pe fundal, iar reuşita va fi garantată. Chiar dacă o cină nu pare acum o idee prea distractivă, acest eveniment te va ajuta pentru evenimentele ce vor apărea în viitor.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Nativii din zodia Capricorn își recâștigă astăzi liniștea sufletească. Este posibil să rezolvați unele probleme ce țin de documente oficiale. Veți sărbători într-un cadru restrâns o veste importantă.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Joi, nativii zodiei Vărsător ar putea avea ceva probleme la locul de muncă, dar vor beneficia de sprijinul colegiilor. Sfatul astrelor pentru tine este să fii foarte atent la ce documente semnezi, contracte sau alte acte importante. Mare grijă dacă vrei să împrumuți pe cineva cu bani. Seara, un prieten îți va da o veste excelentă.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Nativii zodiei Pești s-ar putea să aibă probleme de sănătate. Poate fi vorba de imunitate sau alte afecţiuni, însă, nimic grav. Cu toate acestea, astrele recomandă prudență. În plan profesional, vei avea de ales între două sau mai multe oferte tentate. Este momentul să riști şi să alegi cu inima, spune horoscopul. Nu vei regreta!