Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 24 septembrie! Apar probleme în dragoste, dar succesul în afaceri va bucura unele zodii

23 Sept. 2021, 21:10
HOROSCOP 24 septembrie! Apar probleme în dragoste, dar succesul în afaceri va bucura unele zodii
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt plini de inspiraţie şi imaginaţie în această zi, lucru benefic pentru proiectele personale sau profesionale. Aţi putea fi plăcut surprinşi de rezultate dacă depuneţi destul efort şi trataţi lucrurile cu seriozitate. Nu vă fie frică să acţionaţi din instinct. Este o zi în care puteţi deschide uşa spre succes.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului sunt destul de sociabili astăzi, inclusiv cu persoanele cre nu prezintă prea mult interes. Nu vă miraţi dacă vi se va atribui organizarea unui eveniment important la locul de muncă. Încrederea pe care o au şefii în voi nu trebuie să fie încălcată, motiv pentru care trebuie să daţi dovadă de înţelegere, devotament şi forţă de muncă. Oamenii vor dori să se bucure de compania dvs.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Unele neînțelegeri ar putea provoca confuzie în casă, Gemeni. Intuiția și înțelegerea dvs. ar trebui să dezamorseze situația, mai ales că sunteți mai diplomaţi decât de obicei. Aţi putea emana inclusiv inspiraţie artistică, cine ştie, poate fi vorba de un proiect important pentru voi legat de carieră sau de viaţa personală. Bucuraţi-vă de beneficiile pe care viaţa vi le oferă.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Evenimentele sociale la care participați vă pot pune în legătură cu niște oameni fascinanți. O nouă cunoștință ar putea deveni chiar un prieten apropiat pe viitor. Conversația ar trebui să fie una fructoasă, în condiţiile în care aceşti oameni deţin informaţii despre care sunteţi în mod direct interesaţi. Orice informație culeasă vă poate fi de folos la un moment dat.
Leu
(23 iulie - 22 august)
În general, îți place să te gândești la tine ca la o persoană practică și cu picioarele pe pământ. De asemnea, s-ar putea să depindeți de intuiție mai mult decât de obicei. În ceea ce priveşte relaţiile cu colegii de la muncă, o să realizaţi că unele persoane nu sunt tocmai bine intenţionate. Fiţi precaut atunci când vă deschideţi sufletul.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
S-ar putea să pară că toată lumea are o dispoziție proastă în jurul tău. Natura ta prietenoasă și abilitățile sociale îi vor calma și îi vor menține pe linia de plutire, cel puțin atunci când ești în preajmă! Evenimentele sociale vă pot ține ocupat. La muncă ai parte doar de laude, iar unele proiecte încep să dea rezultatele la care te aşteptai.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Este o zi foarte bună pentru nativii Balanţă. Staţi foarte bine cu sănătatea, iar entuziasmul este la cote ridicate. Dacă nu aveţi planificate ieşiri cu prietenii, nu ezitaţi să faceţi voi primul pas şi să propuneţi o seară în oraş. Toată lumea se va simţi bine, iar voi veţi fi centrul distracţiei.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Probleme din dragoste îşi vor găsi rezolvarea astăzi. Conversaţiile cu persoana iubită decurg lin, dar asiguraţi-vă că v-aţi pus ordine în idei. Există totuşi riscul ca partenerul de viaţă să înţeleagă greşit anumite lucruri.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Comunicarea între tine şi membrii familiei ar putea avea de suferit. Pe de altă parte, te simţi aventuros, aşa că tu şi partenerul aţi putea petrece o seară în oraş sau o seară romantică, în doi, în intimitatea casei.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Pentru nativii zodiei Capricorn vineri este o zi care investiţiile financiare făcute în trecut încep să dea roade. Sunt șanse foarte mari să primiţi o sumă importantă de bani. Seara, primiți vizita unui prieten drag sau mergeți în vizită. Asta vă va da o stare excelentă și vă va umple bateriile pentru weekend, dar și săptămâna ce urmează.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Încearcați să fiți mai aspri cu cei din jur. De asemenea, trebuie să știți că nu este deloc în beneficiul vostru să favorizați anumite persoane. La serviciu, este o perioadă mai agitată și abia așteptați finalul programului. Sftul astrelor pentru voi este să evitați semnarea unor acte.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Nativii zodiei Peşti îşi găsesc timp pentru a pune la punct anumite chestiuni ce ţin în principal de partea sentimentală. De asemenea, sunteți predispuşi să faceți mai mult excese, fie că sunt legate de mâncare sau poate de băut. Dezechilibrul se va resimţi cu repeziciune. Sfatul astrelor este să fiți ponderat. Toate la timpul potrivit.