Curs valutar
 • EUR
  21.5242
  0%
 • USD
  17.6884
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3726
  0%
 • UAH
  0.6524
  0%

HOROSCOP 29 mai! Tensiuni în familie și la locul de muncă

29 Mai 2021, 06:45
HOROSCOP 29 mai! Tensiuni în familie și la locul de muncă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Este esenţial ca Berbecii să spună clar ce îşi doresc. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi pe locul doi, dar weekendul acesta este momentul să vă exprimaţi ideile pentru că ceilalţi vor fi mult mai receptivi decât aţi crede, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Încăpăţânarea nu îi ajută cu nimic pe Tauri. Încercaţi să ieşiţi din rutină, să faceţi ceva nou şi să ascultaţi cu adevărat ce spun cei dragi, poate vă schimbaţi perspectiva.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Şi Gemenii se simt limitaţi în raport cu cei din jur. Nu vă lăsaţi influenţaţi de vorbele sau acţiunile celorlalţi, ci mergeţi pe drumul vostru chiar de unii singuri dacă e nevoie.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii sunt puţin cam impulsivi şi vor să rezolve prea multe lucruri deodată. Luaţi lucrurile pas cu pas, pentru că riscaţi să omiteţi anumite etape importante pentru un rezultat bun.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Cuvintele pe care le folosesc Leii pot fi percepute drept bârfe, iar asta va crea conflicte. Mare grijă cu cine vorbiţi şi despre ce.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele pot fi păcălite cu uşurinţă, dacă sunt superficiale. Nu ascultaţi chiar tot ce vi se spune şi dacă aveţi ceva de semnat azi, mai bine amânaţi.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Dacă nativii Balanță se află într-o situaţie delicată, nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul prietenilor. Este un test bun să vedeţi şi cine vă este alături, dar puteţi trece destul de uşor peste un impas.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii au o zi bună pe plan social. Aşa că orice ţine de comunicare va merge ca pe roate, iar posibile prietenii de durată se vor lega azi.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii, în schimb, primesc veşti bune legate de acte. Răspunsul va fi unul pozitiv, iar spre seară puteţi să vă distraţi după bunul plac.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii îşi doresc să aplaneze certurile din familie, însă, cel mai bine ar fi să nu vă amestecaţi. Tensiunile pot stârni conflicte de proporţii, aşa că lăsaţi să se rezolve de la sine.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător vor avea o zi a exceselor. Excese care vin la pachet cu stări de nervozitate sau chiar dureri de cap, la propriu. Începeţi uşor, uşor să eliminaţi chestiunile care vă fac rău fizic sau spiritual.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii dispun de indulgenţă şi înţelegere, pe care le pot folosi în lucruri neaşteptate care apar. Nu vă speriaţi de noutate, ci acceptaţi-o, pentru că vă aduce beneficii.