Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

Investiții imobiliare în case: avantaje și perspective pe termen lung

30 Mai 2023, 14:55
 // Categoria: Life // Autor:  Romaniuc Victoria
30 Mai 2023, 14:55 // Life //  Romaniuc Victoria

Dacă te-ai gândit vreodată să investești în domeniul imobiliar și îți dorești să obții beneficii semnificative pe termen lung, atunci ai ajuns la locul potrivit! În acest text, îți prezentăm avantajele și perspectivele pe termen lung ale investițiilor imobiliare în case, cu expertiza noastră remarcabilă în domeniu, oferită de RE/MAX Moldova.

1. Siguranța și stabilitatea investiției

Casele reprezintă active tangibile și de valoare, care pot asigura o investiție stabilă și sigură pe termen lung. Datorită cererii crescute pe piața imobiliară cu case de vânzare în Chișinău, Botanica sau case de vânzare în Chișinău, Ciocana, în special în zonele urbane în dezvoltare, prețurile proprietăților au tendința de a crește în timp. Astfel, investiția într-o casă poate asigura un randament pe termen lung și poate oferi un sentiment de securitate financiară.

2. Flux constant de venituri

Dacă alegi să închiriezi casa, vei beneficia de un flux constant de venituri din chirie. În funcție de locație, dimensiunea și condiția casei, poți obține o rentabilitate a investiției semnificativă. În plus, plata ratelor ipotecare poate fi acoperită parțial sau integral de veniturile din chirie, ceea ce îți permite să investești într-o proprietate fără a-ți afecta bugetul personal.

3. Potențialul de creștere a valorii proprietății

Investiția în imobiliare oferă posibilitatea de a obține profit prin creșterea valorii proprietății pe termen lung. Cu dezvoltarea urbană și cererea constantă pentru locuințe, casele au tendința de a se aprecia în valoare. Prin îmbunătățiri și renovări, poți crește și mai mult valoarea proprietății tale.

4. Diversificarea portofoliului de investiții

Investițiile imobiliare în case pot juca un rol important în diversificarea portofoliului tău de investiții. Acestea pot oferi o sursă de stabilitate și un grad redus de riscuri în comparație cu alte forme de investiții, cum ar fi acțiunile sau fondurile mutuale. Prin alocarea unei părți a capitalului tău în proprietăți imobiliare, poți echilibra riscurile și obține o protecție împotriva fluctuațiilor pieței financiare.

5. Oportunități de dezvoltare și extindere

Cumpărarea unor case oferă oportunități de dezvoltare și extindere a proprietăților tale. Poți cumpăra proprietăți în diferite zone geografice, de exemplu urmărind oferte precum case de vânzare Stăuceni, Moldova și să descoperi zone cu potențial de evoluție a infrastructurii și a impactului.

6. Protecția împotriva inflației

Investițiile imobiliare pot oferi o protecție eficientă împotriva inflației. Deoarece prețurile proprietăților și chiriile au tendința de a crește odată cu inflația, investiția în case poate asigura că valoarea activelor tale crește într-un ritm similar sau chiar mai rapid decât inflația, protejându-ți astfel puterea de cumpărare.

Cu expertiza remarcabilă în domeniul imobiliar, RE/MAX Moldova te poate ghida în luarea deciziilor corecte și te poate sprijini pe parcursul întregului proces de investiție în case. Dispun de cunoștințe detaliate despre piața imobiliară locală și putem identifica cele mai bune oportunități de investiții în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Nu rata șansa de a beneficia de avantajele investițiilor imobiliare în case și de a-ți asigura un viitor financiar sigur și prosper. Contactează-i astăzi și începe călătoria ta în domeniul investițiilor imobiliare alături de RE/MAX Moldova!

P.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 22:49
 // Categoria: Societate // Autor:  Ursu Ana
26 Sept. 2023, 22:49 // Societate //  Ursu Ana

Șefa statului Maia Sandu a vizitat astăzi mai multe localități din țară. Președinta a mers în satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni, unde a discutat cu câteva sute de oameni despre cum se dezvoltă localitățile și ce înseamnă pentru ei să aducem Uniunea Europeană acasă, anunță președinția.

„La Țipala localnicii erau bucuroși că se pot aduna din nou la Casa de Cultură, renovată prin programul „Satul European”. Cu oamenii din Răzeni am discutat despre importanța de a continua investițiile în proiecte care modernizează localitatea, precum termoizolarea liceului și renovarea primăriei, care se află acum în proces de lucru”, a declarant șefa statului.

Șefa statului a avut o întâlnire călduroasă cu oamenii din Cărbuna și a apreciat eforturile localnicilor în implementarea proiectelor.

„M-am bucurat să descopăr o comunitate puternică, ce și-a unit eforturile cu moldoveni din diasporă, administrația centrală și locală pentru a asigura iluminarea localității prin instalarea unui parc fotovoltaic. Angajamentul nostru este să asigurăm condiții de viață mai bune în fiecare localitate, ca satele și orașele noastre să arate ca în Uniunea Europeană, iar oamenii să se simtă bine acasă”, a mai precizat Maia Sandu.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală