Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  0%
 • USD
  17.7044
  0%
 • RUB
  0.2434
  0%
 • RON
  4.1909
  0%
 • UAH
  0.6661
  0%

Megan Fox, acuzată că a „suflat” iubitul unui model

26 Mart. 2021, 17:27
 // Categoria: Life // Autor:  Valentina Buză
26 Mart. 2021, 17:27 // Life //  Valentina Buză

Fosta iubită a muzicianului Coulson Baker (pseudonim – Machine Gun Kelly), fitness modelul Sommer Ray susține că actrița Megan Fox i-a suflat iubitul. Sommer este convinsă că Baker a început o relație cu Meghan fără a pune capăt aventurii cu ea. Ei încă erau împreună când muzicianul a jucat în filmul „Midnight in the Grain Field”, unde a cunoscut-o pe Megan Fox.

Modelul afirmă că a început să-și dea seama despre infidelitatea cântărețului atunci când Megan Fox a fost invitată să se filmeze în videoclipul „Machine Gun Kelly” pentru piesa Bloody Valentine, în locul ei.

„Îl așteptam tot timpul la hotel în timp ce filmau împreună. Nu m-am gândit niciodată că există ceva între ei. Credeam că ea este mai în vârstă, are soț și copii și tot așa”, a spus Ray.

Totuși, în același timp, ea a declarat că îl înțelege pe deplin pe Baker și, dacă ar fi putut, tot l-ar fi înșelat cu Megan Fox.

Printre altele, Sommer a dezvăluit că nu a întreținut niciodată relații sexuale cu Baker pentru că „a eșuat testul”.

„M-am întâlnit cu Coulson, dar nu am făcut niciodată sex cu el. Îi fac pe băieți să aștepte cel puțin trei luni pentru că trebuie să mă asigur că această persoană mă tratează bine. Coulson nu a trecut niciodată testul”.

Realitatea Live

25 Sept. 2021, 05:30
 // Categoria: În Lume // Autor:  Mădălina Sorokovsky
25 Sept. 2021, 05:30 // În Lume //  Mădălina Sorokovsky

Banca centrală a Chinei a declarat că trebuie interzise toate tranzacţiile cu monede digitale, în ceea ce reprezintă cea mai recentă rundă de represalii lansate de autorităţi asupra industriei, scrie Bani.md.

Criptomonedele, inclusiv Bitcoin şi Tether, nu reprezintă monede fiduciare şi nu pot circula în interiorul pieţei, spune Banca Populară a Chinei. Astfel, toate tranzacţiile cu monede virtuale – incluzând aici serviciile furnizate rezidenţilor domestici de către exchange-urile străine – reprezintă activităţi financiare ilicite, reiese dintr-o declaraţie a instituţiei.

Bitcoinul a scăzut cu aproape 3% în ultimele 24 de ore. Totodată, Ethereum şi XRP au înregistrat un declin de aproape 7%. Cardano este pe minus cu circa 2%, potrivit datelor agregate de CoinDesk.

Între timp, agenţia chineză de planning economic a subliniat caracterul urgent al eliminării proceselor de minare de criptomonede, măsurile fiind necesare pentru îndeplinirea obiectivelor privind emisiile de carbon.

O serie de analize realizate de banca centrală olandeză şi MIT arată că o singură tranzacţie cu Bitcoin generează aceeaşi cantitate de deşeuri electrice ca aruncarea la gunoi a două iPhone-uri.

„Estimăm că întreaga reţea de Bitcoin trece anual prin 30 de kilotone metrice de echipament. Numărul se compară cu totalul deşeurilor generate de micile echipamente IT şi telecom într-o ţară ca Olanda”, reiese dintr-un studiu publicat în Resources, Conservation and Recycling.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române