Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

Vasile Costiuc contraatacă: Au fost plătiți ca să șifoneze imaginea partidului!

18 Iun. 2021, 19:39
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
18 Iun. 2021, 19:39 // Politica //  Cristina Vlah

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a venit cu o reacție la acuzațiile din partea unor membri de partid, care l-au numit trădător și utilizator în scopuri personale a banilor donați pentru partid, informează Realitatea.md. Costiuc respinge aceste acuzații și spune că de fapt, cei care au lansat criticile dure „au fost plătiți ca să șifoneze imaginea partidului”.

Solicitat de IPN, președintele formațiunii sus-menționate a declarat că prin acești oameni, Blocul electoral al Socialiștilor și Comuniștilor ar încerca să discrediteze Partidul Democrația Acasă, pentru că socialiștii și comuniștii înțeleg că partidul condus de Costiuc va ajunge în Parlament.

„Noi suntem conștienți că am pornit un drum complicat, anevoios, sunt mulți oameni care au emoții când știu că noi vom fi în viitorul Parlament. Și iată că au găsit niște oameni mai slabi de caracter, le-au dat niște bani și băieții s-au apucat să facă declarații. Asta rămâne pe conștiința lor”, a spus liderul Partidului Democrația Acasă.

Potrivit lui, unii dintre membrii partidului, care au făcut astăzi declarații împotriva sa, au „niște dosare”.

Amintim, că mai mulți membri ai Partidului Democrația Acasă l-au acuzat pe liderul formațiunii, Vasile Costiuc, că a elaborat lista electorală pentru alegerile din 11 iulie fără să-i consulte și că ar fi luat bani pentru primele locuri pe listă. Vasile Costiuc a fost numit „escroc și trădător”, colegii imputându-i că a inclus pe lista partidului persoane care îi reprezintă pe Ilan Șor și Vlad Plahotniuc.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 15:03
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
02 Aug. 2021, 15:03 // Life //  Realitatea.md

Trupa Lemonique a avut o carantină productivă, cu foarte multe ore petrecute în studioul de înregistrări și repetiții, iar primele rezultate au început să apară. Grupul care a devenit cunoscut după ce a participat la Eurovision Moldova 2019 cu piesa “Gravity” și care apoi a lansat single-urile “Call Me” și “Leto”, pregătește un nou album. Prima piesă de pe album, “De Mâine…”, de altfel și prima în Limba Română, a fost lansată deja pe YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer, dar și alte platforme muzicale.

Lemonique a păstrat stilul care i-a consacrat, o combinație foarte armonioasă de EDM (Electronic Dance Music) și Pop, iar “De Mâine…” vine și cu un vibe foarte actual, pe alocuri cosmic.

“De Mâine…” este despre o relație de iubire toxică, subiect care este tot mai discutat în zilele noastre. Doar că această relație toxică trebuie să ajungă la un punct final, altfel ea va dăuna ambelor părți – despre asta și se cântă în piesă. “De Mâine…” este despre ultima zi și ultimele clipe petrecute de un cuplu într-o relație care dăunează amândurora, dar care este pe cale să se termine, iar începând de mâine, ambii o vor lua de la capăt.

Versurile originale au fost scrise în Limba Engleză de Mary Vegga, solista Lemonique, iar pentru versiunea în Limba Română, Mary a fost ajutată de Doina Sclifos, cea care a scris până acum versuri pentru o mulțime de artiști mari din Republica Moldova.

De producția audio, Mix și Master s-a ocupat Sergiu Ionaș, membru Lemonique, iar ideea beat-ului a fost propusă de Dan Spasov (Tulbur Apele).

Găsiți piesa “De Mâine…” pe următoarele platforme:

YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer

Trupa Lemonique pe platformele de Social Media:

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, VK, Telegram

Website oficial – lemonique.art

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate