Curs valutar
 • EUR
  20.8854
  0.2897%
 • USD
  17.6569
  0.0782%
 • RUB
  0.2430
  0.4938%
 • RON
  4.2200
  0.2844%
 • UAH
  0.6628
  0.0604%

VIDEO Nu este niciun filtru! Femeia cu cea mai mare gură a intrat în Cartea Recordurilor

02 Aug. 2021, 13:12
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
02 Aug. 2021, 13:12 // În Lume //  Realitatea.md

„Nu m-am gândit niciodată că aș putea să fiu atât de faimoasă pentru gura mea”.

Guinness World Records a confirmat că Samantha Ramsdell, din statul Connecticut, este deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume a unei femei. Gura sa măsoară 6,56 centimetri și ajunge la aproape 10 centimetri atunci când Samantha râde. 

Femeia a știut întotdeauna că are o gură mare, dar abia când cei cu care interacționa pe rețeua TikTok au subliniat că ar putea avea o gură de dimensiuni record, a decis să meargă pentru înregistrare la Guinness.

În clipurile postate pe rețeaua socială, Samantha apare în timp ce mănâncă trei gogoși în același timp. Însă, în ciuda faimei pe care i-au adus-o filmările postate pe internet, ea spune că nu a fost întotdeauna distractiv. În copilărie, obișnuia să fie ținta glumelor colegilor.

Acum, la 31 de ani, Samantha Ramsdell are 1,7 milioane de fani pe TikTok și mai ales „o gură cu dimensiuni de Cartea Recordurilor”.

„Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, a subliniat Samantha.

Ea speră să aibă într-o zi propriul spectacol, folosindu-și umorul, inteligența și calitățile vocale de cântăreață.

Realitatea Live

16 Sept. 2021, 18:12
 // Categoria: Cosmos // Autor:  Mădălina Sorokovsky
16 Sept. 2021, 18:12 // Cosmos //  Mădălina Sorokovsky

SpaceX continuă să ne uimească. Compania anunță că un grup format din patru astronauți amatori – un economist, o asistentă medicală, un veteran al Forțelor Aeriene și un artist spațial s-au aventurat într-o nouă misiune în spațiu denumită „Inspiration4”. Aceștia au decolat în cosmos într-o capsulă Dragon care a fost lansată de la Centrul Spațial Kennedy al NASA cu o rachetă de tip Falcon-9, scrie Bani.md

Înainte de această călătorie spațială, cei patru astronauți amatori s-au antrenat timp de aproape șase luni. Potrivit informațiilor,  aceștia vor ajunge până la altitudinea de 575 de kilometri, adică mai sus cu 150 de kilometri de orbita stației spațiale internaționale.

Misiunea are și un scop nobil, în acest sens vor fi strânse fonduri pentru tratamentul cancerului la copiii de la Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude din Memphis.

Călătoria a fost achitată integral de comandantul echipajului este Jared Isaacman, un pilot experimentat și antreprenor miliardar.

Amintim că, turismul spațial a fost „deschis“ de miliardarul Richard Branson care a decolat în spațiu pe 11 iulie. Nouă zile mai târziu, Jeff Bezos și-a îndeplinit, de asemenea, visul și a zburat în cosmos.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române