Curs valutar
 • EUR
  19.3379
  0.0915%
 • USD
  18.1815
  0.2129%
 • RUB
  0.1891
  0.1586%
 • RON
  3.8930
  0.1567%
 • UAH
  0.4923
  0.2234%

(VIDEO) Nu și-au învățat lecția. Tik-tokerii care au intrat cu BMW-urile la Valea Trandafirilor, „vedete” din nou

29 Mart. 2021, 15:19
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
29 Mart. 2021, 15:19 // Societate //  Valentina Buză

Tik-tokerii care, în luna ianuarie curent au intrat cu BMW-urile pe aleele din Parcul „Valea Trandafirilor” al Capitalei, se pare că nu și-au învățat lecția. În ciuda faptului că ulterior, poliţia i-a identificat şi le-a aplicat câte o amendă, pentru „comportament agresiv, zilele trecute s-au filmat cu pasageri în portbagaj.


În mediul online a apărut un nou video, în care două BMW-uri merg foarte aproape unul de celălalt, iar unul din pasageri stă în portbagaj, cu picioarele suspendate afară. Să fie oare acest gest din nou de dragul like-urilor? Cel mai interesant e faptul că în imagini este surprins acelaşi BMW gri, cu aceleaşi numere de înmatriculare „XAM 1”. Astfel, acest lucru ar însemna că protagoniștii sunt tinerii care acum două luni au vrut să facă „un video pentru Tik-Tok” în parcul Valea Trandafirilor.

În asemenea circumstanțe, e nevoie de reamintit faptul că asemenea manevre sunt extrem de periculoase, iar finalul poate fi unul tragic. În orice moment mașina din spate poate accelera, iar cel aflat în portbagaj să fie „strâns” între cele două mașini.
Dacă data trecută pedeapsa a fost prea blândă, ce riscă de data asta tik-tokerii neînfricați care de dragul like-urilor își pun în pericol propria viață?

Realitatea Live

25 Sept. 2023, 19:29
 // Categoria: Politica // Autor:  Elena Putregai
25 Sept. 2023, 19:29 // Politica //  Elena Putregai

Comisia Electorală Centrală a respins cererea Marinei Tauber prin care contestă refuzul Consiliului Electoral de Circumscripție Bălți de a o înregistra în calitate de candidată la alegerile pentru primăria municipiului Bălți. Decizia a fost pronunțată de membra CEC, Ludmila Lupașco.

„În temeiul articolului 16 din Codul Electoral se respinge cererea prealabilă din 22 septembrie 2023 a doamnei Marina Taber cu menținerea în vigoare a actului administrativ numărul doi din 21/09/2023 a consiliului electoral al circumscripție elctorale municipal Bălți. Actul poate fi atacat în termenul de 3 zile de la data adoptării prezentei hotărâri la judecătoria Bălți. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării și se publică pe pagina web oficială a Comise Electorale Centrale”, a declarat Ludmila Lupașco.

Prezentă la ședință, însoțită de avocatul său, Mariana Tauber a părăsit sediul Comisiei Electorale Centrale, după un șir de polemici cu membrii CEC, înainte de a fi pronunțată decizia.

Ședința de astăzi a fost una formală. Din start a fost clar ce decizie va fi luată, a afirmat pentru Radio Moldova, Marina Tauber.

„Noi am fost invitați acolo pentru o formalitate juridică, nu mi-au dat voie să vorbesc și să-mi expun gândurile mele. Noi am luat decizia împreună cu avocatul, care îmi reprezintă interesele pe acest caz să părăsim ședința pentru că ea a fost una inutilă. După ce noi am părăsit ședința a fost luată decizie și este clar că această decizie era luată încă înainte ședinței”, a precizat Marina Tauber.

Amintim că, săptămâna trecută, Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți a refuzat să o înregistreze pe Marina Tauber în calitate de candidat independent la alegerile locale din 5 noiembrie pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Ulterior, candidata a anunțat că a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală