Curs valutar
  • EUR
    20.7452
    -0.121%
  • USD
    17.7044
    0.0153%
  • RUB
    0.2434
    0.0411%
  • RON
    4.1909
    -0.1193%
  • UAH
    0.6661
    0.1952%

VIDEO Olesea Sveclă a combinat mulți ani actoria cu un alt domeniu: Câștigam mai mulți bani decât din actorie

29 Iul. 2021, 06:30
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
29 Iul. 2021, 06:30 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Actrița și regizoarea Olesea Sveclă, soția prezentatorului TV Anatol Durbală și mamă a doi copii, joacă de cinci ani în spectacole. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, Olesea a povestit despre pasiunea ei pentru sport și ce a determinat-o să activeze, concomitent, în două domenii. 

„Cei care mă cunosc știu că eu sunt și antrenor de sport. Am lucrat timp de cinci ani la o sală de fitness. Știu foarte bine cum se antrenează o femeie, cum să o motivez. Vorbeam cu fetele chiar și la telefon, iar mie îmi plăcea asta”, a declarat Olesea Sveclă într-un interviu. 

Potrivit actriței, pasiunea pentru sport a apărut încă din școală. Totodată, aceasta susține că era cea mai bună sportivă a școlii și îi plăceau toate activitățile de acest gen. 

Astfel, Olesea Sveclă susține că, fiind în anul trei de studii la academie (Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice), a început să frecventeze cursuri în calitate de instructor de fitness. 

„Am înțeles că nu voi putea câștiga doar din actorie. Ziua eram la facultate, iar seara sau dimineața devreme la antrenamente. Învățam și câștigam banii mei. Din sport am câștigat mai mulți bani decât din actorie. Salariu pe care îl aveam la teatrul Eugen Ionescu era de 3 500 de lei, la sport puteam să fac și 8 000 de lei”, menționează actrița. 

În același timp, Olesea afirmă că îi plăcea să combine două domenii de activitate. 

„Îmi plăcea asta, eram mereu ocupată. În momentul în care ai două joburi, nu ai timp să stai degeaba”.

De asemenea, Olesea Sveclă a vorbit și despre faptul că, după nașterea celui de-al doilea copil, a adăugat 20 de kilograme în plus. 

„Plângeam, dar înțelegeam că asta este temporar. Nu m-am grăbit pentru că știam că voi reuși să-mi revin. În pandemie, alergam zilnic 7-8 kilometri pe stadion. Aveam forță să duc ambii copii în brațe”.

Mai mult, aceasta a vorbit și despre beneficiile unui alt tip de sport pe care îl practică de ceva timp și anume, yoga. 

„În această iarnă am descoperit yoga, o lume nouă pentru mine. Am început să mă controlez pe mine, emoțiile mele și ce vreau eu. Yoga mă ajută să fiu echilibrată”, spune Olesea. 

Potrivit specialiștilor, yoga nu înseamnă doar exerciţii fizice, ci cuprinde ceva vast care are impact atât asupra corpului fizic dar şi asupra straturilor subtile, revigorând mintea şi sufletul.

Realitatea.md amintește că, actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală s-au căsătorit în vara anului 2016. În ianuarie 2017, s-a născut primul lor copil, o fetiță pe numele Cassandra, iar la scurt timp, în 2019 soții au devenit părinți pentru a doua oară. De data aceasta, a venit pe lume un băiețel și i-au pus numele Dragomir. 

Realitatea Live

24 Sept. 2021, 05:29
 // Categoria: În Lume // Autor:  Cristina Vlah
24 Sept. 2021, 05:29 // În Lume //  Cristina Vlah

Liderul guvernării separatiste din regiunea Catalană a Spaniei, Carles Puigdemont, a fost reținut de către poliția italiană din Sardinia, informează Realitatea.md cu referire la agenția Reuters.

Potrivit sursei, Puigdemont venise din Bruxelles spre Alghero, la o expoziție internațională, ca să se întâlnească cu liderul regional al Sardiniei precum și cu ombudsmanul regiunii.

„Când a ajuns la Aeroportul din Alghero, a fost oprit de către poliția de frontieră a Italiei. Urmează să fie adus în fața magistraților Curții de Apel din Sasser, care sunt abilitați dă decidă dacă îl vor elibera sau îl vor extrăda”, se menționează într-un comunicat emis de biroul de presă al liderului Catalan.

Postul de radio din Spania, „Cadena Ser” a anunțat despre această știre, făcând trimitere la enunțul avocatului Gonzalo Boye. Acesta a confirmat reținerea lui Carles Puigdemont într-un tweet.

Spania l-a acuzat pe liderul Catalan de secessionism, după ce în 2017 a fost organizat un Referendum cu privire la independența Cataloniei față de Spania, fapt criticat dur de autoritățile din Madrid. Acel referendum a fost declarat ilegal de către instanțele judecătorești din Spania.

În martie, Parlamentul European l-a lipsit pe Puidgemont de imunitatea parlamentară, de care se bucura odată de devenise membru în 2019. Ulterior, Puidgemont a trăit într-un auto-exil, fiind stabilit în Belgia.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române