Curs valutar
 • EUR
  20.8854
  0.2897%
 • USD
  17.6569
  0.0782%
 • RUB
  0.2430
  0.4938%
 • RON
  4.2200
  0.2844%
 • UAH
  0.6628
  0.0604%

VIDEO Olesea Sveclă explică de ce femeile trebuie să semneze contract matrimonial: Acum e roz, priviți 10 ani înainte

28 Iul. 2021, 11:58
 // Categoria: Life // Autor:  Valentina Buză
28 Iul. 2021, 11:58 // Life //  Valentina Buză

Actrița Olesea Sveclă, soția actorului și prezentatorului TV Anatol Durbală, a oferit un interviu în care „a dat din casă” mai multe detalii din viața de familie. Mai mult, ea a declarat că la începutul căsătoriei, soții au semnat un contract matrimonial, unul oficial întocmit la notar și cu ștampilă.

„Noi avem și contract matrimonial. Noi din start am stipulat câte ceva în contract. În contract scrie în felul următor: lucrurile care îmi aparțin mie, spre exemplu apartamentul meu îmi aparține mie, iar apartamentul lui îi aparține lui, nu împărțim absolut nimic. În momentul în care noi divorțăm, noi divorțăm după niște reguli foarte clare”.

Olesea a menționat că nu s-a căsătorit cu Anatol Durbală pentru bani mai ales în contextul în care în actorie nu se câștigă foarte mult.

„Nimeni nu vrea averea altuia. Contractul a fost făcut la notar, cu ștampilă. Nu am niciun interes financiar și dacă lumea crede că eu m-am căsătorit cu Durbală pentru bani… Actorii câștigă foarte puțini bani așa că nu trebuie să se gândească la asta. Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii noștri. Lui îi place tare mult când eu am hobby-urile mele”.

Mai mult, actrița a conchis că soțul ei a fost cu ideea întocmirii contractului și ea a reacționat bine, însă mama ei nu a fost de acord.

„El a fost cu ideea să facem contract matrimonial, iar eu am reacționat ok. Mama nu a reacționat bine, cel puțin asta am aflat mai târziu. Ea mi-a spus: Nu e normal așa ceva, cum în secolul 21 să faci contract matrimonial? Dar mie mi se pare absolut normal”.

În context, a venit și cu o recomandare pentru viitoarele mirese. Olesea Sveclă le îndeamnă să semneze un contract matrimonial la începutul căsătoriei întrucât viața este imprevizibilă.

„Dacă o să mă asculte viitoarele mirese, eu le recomand. Nu acum când totul e roz, gândiți-vă la viitor, priviți cu 10 ani înainte. Eu sunt absolut mulțumită de acest contract. Noi nu știm ce poate să se întâmplă peste 3-4 zile așa că mai bine să fie totul pus la punct din timp”.

Realitatea.md amintește că Olesea Sveclă și Anatol Durbală sunt căsătoriți de 5 ani și au împreună o fetiță pe nume Casandra și un băiețel pe nume Dragomir.

Realitatea Live

16 Sept. 2021, 18:12
 // Categoria: Cosmos // Autor:  Mădălina Sorokovsky
16 Sept. 2021, 18:12 // Cosmos //  Mădălina Sorokovsky

SpaceX continuă să ne uimească. Compania anunță că un grup format din patru astronauți amatori – un economist, o asistentă medicală, un veteran al Forțelor Aeriene și un artist spațial s-au aventurat într-o nouă misiune în spațiu denumită „Inspiration4”. Aceștia au decolat în cosmos într-o capsulă Dragon care a fost lansată de la Centrul Spațial Kennedy al NASA cu o rachetă de tip Falcon-9, scrie Bani.md

Înainte de această călătorie spațială, cei patru astronauți amatori s-au antrenat timp de aproape șase luni. Potrivit informațiilor,  aceștia vor ajunge până la altitudinea de 575 de kilometri, adică mai sus cu 150 de kilometri de orbita stației spațiale internaționale.

Misiunea are și un scop nobil, în acest sens vor fi strânse fonduri pentru tratamentul cancerului la copiii de la Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude din Memphis.

Călătoria a fost achitată integral de comandantul echipajului este Jared Isaacman, un pilot experimentat și antreprenor miliardar.

Amintim că, turismul spațial a fost „deschis“ de miliardarul Richard Branson care a decolat în spațiu pe 11 iulie. Nouă zile mai târziu, Jeff Bezos și-a îndeplinit, de asemenea, visul și a zburat în cosmos.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române