Curs valutar
 • EUR
  21.2684
  -0.0221%
 • USD
  17.8869
  0.0453%
 • RUB
  0.2454
  0.1222%
 • RON
  4.3249
  0.0301%
 • UAH
  0.6663
  -0.015%

VIDEO Un pasager a mușcat stewardesa, iar altul a deschis ieșirea de urgență din avion. Incidente de la înălțime

12 Iul. 2021, 16:33
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
12 Iul. 2021, 16:33 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Un incident mai ciudat a avut loc în Statele Unite ale Americii. Potrivit unor imagini video distribuite pe o rețea de socializare, unul dintre pasagerii unui avion a început să ceară să fie eliberat. Cinci oameni ar fi încercat să o calmeze pe femeie, însă, aceasta nu avea de gând să se oprească, ba chiar a mușcat-o pe însoțitoarea de bord. 

@notkenna1717#greenscreenvideo #crazy #crazygirl #insane #scary @lol.ariee♬ original sound – notkenna17

Ulterior, femeie a ajuns la aeroport legată de scaun, cu gura închisă și lipită cu banda adezivă. 

De asemenea, o altă situație neordinară s-a produs ieri, când unul dintre pasagerii unui avion, care trebuia să decoleze de pe aeroportul din Moscova către Turcia, a deschis o ieșire de urgență și a eliberat o scară de urgență, ceea ce a făcut ca zborul să se rețină cu câteva ore. A fost inițiată o anchetă în acest sens, iar compania aeriană Rossiya (o filială a Aeroflot) a decis să îl dea în judecată pe bărbat pentru ca acesta să ramburseze toate pierderile.

@poli.tikМы два часа просидело в самолёте из-за хулигана, открывшего эвакуационный выход 🤦🏼‍♀️ #эвакуация #самолет #шереметьево #турция2021 #беспрелел #чп♬ Oh No – Kreepa

Cauza incidentului a fost căldura și lipsa de aer din cabină. Potrivit diverselor surse, fie bărbatului vizat, fie altcuiva dintre pasageri, i s-a făcut rău. 

Realitatea Live

03 Aug. 2021, 10:02
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
03 Aug. 2021, 10:02 // Societate //  Valentina Buză

Asistența medicală de urgență este tot mai solicitată, mai ales în perioada estivală. Astfel, în perioada 26 iulie – 1 august 2021, intervenția ambulanței a fost solicitată de 14549 oameni. Mai mult, după acordarea primului ajutor medical, echipele AMU au transportat asistat 5974 pacienți, dintre care 4496 maturi și 1481 copii în cadrul departamentelor de urgență al instituțiilor spitalicești din țară.

„La sfârșitul lunii iulie am s-a remarcat o creștere semnificativă a solicitărilor cauzate de urgențele respiratorii – 2523 solicitări, urmate de urgențele cardiovasculare – 2111 solicitări, urgențele neurologice – 1960 solicitări și 1518 solicitări pe motivul urgențelor traumatologice”, se arată în comunicatul CNAMUP.

Totodată, echipele de asistență medicală urgentă au fost solicitate în cazul a 68 accidente rutiere, în urma cărora au avut de suferit 87 persoane. Ulterior, 69 victime în dependență de starea lor au fost transportate la Unitățile de Primire Urgentă spitalicești.

În perioada de referință au fost înregistrate 197 solicitări pe motivul urgențelor infecțioase și 69 solicitări pe motivul urgențelor toxice. Echipele AMU au acordat asistență medicală urgentă la 23 persoane, care s-au intoxicat cu medicamente și la 14 persoane care au avut intoxicație alcoolică.

În ultima săptămână a lunii iulie au fost înregistrate 127 solicitări pe motivul urgențelor generate de agenții fizici, chimici și de mediu, dintre care șapte insolații și două sincope.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate