Curs valutar
 • EUR
  20.0224
  0.0784%
 • USD
  17.7314
  -0.0243%
 • RUB
  0.2365
  0.7188%
 • RON
  4.0457
  0.089%
 • UAH
  0.6516
  -0.4144%

Zodiile care își fac prieteni foarte ușor. Cei mai sociabili nativi din horoscop

26 Oct. 2021, 17:47
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
26 Oct. 2021, 17:47 // Life //  Mădălina Sorokovsky

În general există două categorii de oameni atunci când vine vorba de interacțiunea cu cei din jur. Sunt cei cărora nu le place neapărat să interacționeze mereu cu oameni noi sau cărora le ia ceva timp până să intre în discuție cu necunoscuții și, de cealalată parte, cei care nu au nicio problemă în a se împrieteni cu oricine din prima clipă. Află din rândurile de mai jos care sunt zodiile ce își fac prieteni foarte ușor.

Zodiile care își fac prieteni foarte ușor

Modul în care o persoană reacționează și acționează când se află în preajma persoanelor necunoscute are mare legătură și cu semnul zodiacal. Unora dintre nativi nu le place prea mult să cunoască tot timpul oameni noi, fapt pentru care ezită acest lucru. Ei preferă și se simt confortabil numai în preajma celor câțiva prieteni pe care îi au.

În schimb, există alți nativi care adoră să cunoască oameni noi, să exploreze și să interacționeze cu cât mai multă lume. Ei reușesc foarte rapid să își facă prieteni noi și oricine se bucură de compania lor, fiind extrem de apreciați pentru felul lor de a fi. Sunt mereu pozitivi, veseli și însuflețesc orice petrecere.

De altfel, aceste semne zodiacale mai sunt numite și fluturi sociali pentru că reușesc să se împrietenească cu oricine, oricând și oriunde. Potrivit astrologilor, zodiile care își fac prieteni foarte ușor sunt: Gemeni, Leu, Săgetător, Balanță și Capricorn.

Ei sunt cei mai dezinvolți nativi din horoscop

Nativii din zodia Gemeni sunt foarte optimiști și mereu cu zâmbetul pe buze, lucru care îi face să fie populari în orice grup intră. Energici, pozitivi, iubitori de aventură și distracție, gemenii atrag ca un magnet pe toată lumea cu care intră în contact. Și se întâmplă des pentru că ei obișnuiesc să aibă foarte mulți oameni în jur mereu.

Se adaptează ușor în orice circumstanțe, sunt foarte săritori și oferă sprijinul lor tuturor, astfel că își fac cu ușurință cunoștințe noi care aleg să rămână multă vreme alături de ei.

Despre nativii născuți în zodia Leu se spune că sunt foarte carismatici și reușesc mereu să îi cucerească pe cei din jurul lor prin farmecul caracteristic. Sunt extrem de sociabili, loiali cu prietenii lor, afectuoși și ocrotitori, astfel că toată lumea caută să petreacă timp de calitate în compania lor.

Captează cu ușurință atenția oriunde se află ajung să se împrietenească cu toți cei care le ies în cale. Ajung să cunoască atât de mulți oameni încât atunci când au de rezolvat o problemă sigur are cine să le sară în ajutor.

Zodiile care își fac prieteni foarte ușor. Săgetătorii sunt plini de viață și atrag pe toată lumea cu optimismul lor

Săgetătorii sunt și ei fire foarte optimiste care, indiferent de situație, preferă să vadă partea bună a lucrurilor și să emane numai energie bună pentru cei din jur. Plini de viață, comunicativi și veșnic entuziasmați de orice lucru cât de mic, ei adoră interacțiunea cu persoanele noi, motiv pentru care le este foarte ușor să își facă prieteni noi. De asemenea, sunt genul care caută să îi mulțumească pe toți cei din jurul lor.

Nativii din zodia Balanță sunt mereu sufletul petrecerii, oriunde s-ar afla, fapt care îi face să se împrietenească tot timpul cu noi și noi persoane. Sunt foarte populari și reușesc mereu să își păstreze calmul în orice situație conflictuală. Fiind mereu preocupați să învețe lucruri noi, ei caută să se înconjoare de foarte mulți prieteni.

Și semnul zodiacal Capricorn se printre zodiile care își fac prieteni foarte ușor. Capacitatea lor deosebită de a se înțelege bine cu oricine din prima clipă și faptul că sunt mereu deschiși le este de mare ajutor în toate conjucturile. Sunt plini de energie, foarte săritori, indiferent de situație, și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Se împrietenesc foarte repede cu persoanele cu care au pasiuni comune.

Realitatea Live

30 Nov. 2021, 10:21
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
30 Nov. 2021, 10:21 // Societate //  Valentina Buză

Doi bărbați în vârstă de 21 și respectiv 34 de ani, locuitori ai municipiului Bălți, au ajuns la inspectorat după ce au fost observați că fumau o substanță asemănătoare cu drogurile. Potrivit informațiilor, cazul a avut loc luni, 29 noiembrie, în jurul orelor 14:30 în regiunea Departamentului Ftiziopneumologic din municipiul Bălți.

„Bărbații au apărut în vizorul angajatului Direcției Regionale Nord a IGC care se deplasa spre serviciu, prin faptul că fumau o substanță verde asemănătoare cu cannabis, dintr-un aparat confecționat artizanal”, se arată în nota informativă.

Imediat la fața locului a fost solicitată poliția.

„A fost ridicată o sticlă confecționată din plastic pentru consum de droguri în care se afla o substanță de culoare verzuie asemănătoare drogurilor, iar indivizii au fost conduși la IP Bălți”.

Ulterior, bărbații au fost supuși expertizei medicale.

Alte circumstanțe pe caz urmează a fi stabilite.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală