Curs valutar
 • EUR
  20.7694
  -0.5585%
 • USD
  17.6521
  -0.0272%
 • RUB
  0.2435
  0.2053%
 • RON
  4.1969
  -0.5504%
 • UAH
  0.6611
  -0.2571%

24 FRONT LINE! Istoria unei vieți obișnuite a unor oameni speciali – Serial documentar despre salvatori, la RLIVE TV

20 Mai 2021, 09:48
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Petru Cosoi
20 Mai 2021, 09:48 // Actualitate //  Petru Cosoi

„Bună ziua, Serviciul de Urgență 112. Ce urgență aveți?” Orice intervenție pe care o efectuează serviciile de urgență începe cu aceste cuvinte. Deși nu sunt medici sau polițiști, pompieri și salvatori, Echipa 24 FRONT LINE a intrat în pielea medicilor, polițiștilor și a mers umăr la umăr, în ture de 24 de ore, alături de salvatori pentru a ne aduce la televizor un reality-show unic în Republica Moldova.

Începând cu 21 Mai 2021, RLIVE TV va difuza săptămânal câte un episod de 24 FRONT LINE, unde medicii și polițiștii salvează viețile oamenilor, contra cronometru.

24 FRONT LINE este un proiect care ne aduce în față istoriile eroilor din serviciile de urgență, istoriile celor care ajung primii în cazul unei alerte cu bombă, la un incendiu într-un bloc locativ, la o plângere pe gălăgie, un caz de COVID-19 pozitiv, un accident rutier sau un caz de violență în familie.

24 FRONT LINE este un serial documentar de tip reality despre munca Serviciilor de Urgență din Republica Moldova. Este un format unic, realizat în premieră în Republica Moldova de către Asociația „Filmul pentru Drepturile Omului”(FADO) din care fac parte profesioniști în domeniul producției de content media și film, condusă de producătoarea generală Anastasia Primov și regizorul Eugen Damaschin.

„24 FRONT LINE e creat pe adrenalină, profesionalism și curaj.  Serialul arată viața și condițiile de muncă a medicilor si a polițiștilor, a serviciilor 112, dar și a oamenilor care apelează la serviciile de urgență. În ture de 24 ore, urmăm echipajele de ambulanță și poliție la apelurile de urgență. Accidente, conflicte, COVID, violența familială. Arătăm cum lucrează prima linie și care e costul plătit de oamenii acestei profesii. Și mai e ceva, vine un moment, când suntem cu toții în prima linie. Un vecin care cheamă poliția auzind bătăi în apartamentul vecin, e in prima linie pentru victima abuzului familial. Un șofer, care cedează drumul unei ambulanțe, e în prima linie pentru cei la care această ambulanță se grăbește. 24 Front Line este istoria unei vieți obișnuite, a unor oameni speciali. A medicilor, a polițiștilor, a celor care suna si celor care răspund: 112 ce urgență aveți?“ povestește Anastasia Primov, producător general 24 FRONT LINE.

Astfel, în fiecare vineri de la 20:30 și duminică la 12:30, RLIVE TV vă invită la televizor să trăiți împreună cu doctorii și polițiștii emoția salvării vieților omenești.

Realitatea Live

17 Sept. 2021, 16:19
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
17 Sept. 2021, 16:19 // În Lume //  Realitatea.md

Președinta Comisie Europene, Ursula von der Leyen, va veni în România pe 27 septembrie curent, urmând ca cel mai probabil să semneze atunci Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

„Pot confirma că finalizăm evaluarea PNRR-ului românesc. Îl vom concluziona în următoarele câteva zile. Președintele va vizita Bucureștiul pe 27 septembrie. Vom oferi mai multe detalii despre vizită cu puțin timp înainte să se întâmple”, a anunțat la Bruxelles, Dana Spinant, director general adjunct al Departamentului de Comunicare din cadrul Comisiei Europene.

Președinta Comisiei Europene a participat la toate semnările programelor naționale de redresare și reziliență.

Vizita are loc la exact două zile după congresul PNL în care va fi ales președintele partidului între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române