Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

24 FRONT LINE! Istoria unei vieți obișnuite a unor oameni speciali – Serial documentar despre salvatori, la RLIVE TV

20 Mai 2021, 09:48
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Petru Cosoi
20 Mai 2021, 09:48 // Actualitate //  Petru Cosoi

„Bună ziua, Serviciul de Urgență 112. Ce urgență aveți?” Orice intervenție pe care o efectuează serviciile de urgență începe cu aceste cuvinte. Deși nu sunt medici sau polițiști, pompieri și salvatori, Echipa 24 FRONT LINE a intrat în pielea medicilor, polițiștilor și a mers umăr la umăr, în ture de 24 de ore, alături de salvatori pentru a ne aduce la televizor un reality-show unic în Republica Moldova.

Începând cu 21 Mai 2021, RLIVE TV va difuza săptămânal câte un episod de 24 FRONT LINE, unde medicii și polițiștii salvează viețile oamenilor, contra cronometru.

24 FRONT LINE este un proiect care ne aduce în față istoriile eroilor din serviciile de urgență, istoriile celor care ajung primii în cazul unei alerte cu bombă, la un incendiu într-un bloc locativ, la o plângere pe gălăgie, un caz de COVID-19 pozitiv, un accident rutier sau un caz de violență în familie.

24 FRONT LINE este un serial documentar de tip reality despre munca Serviciilor de Urgență din Republica Moldova. Este un format unic, realizat în premieră în Republica Moldova de către Asociația „Filmul pentru Drepturile Omului”(FADO) din care fac parte profesioniști în domeniul producției de content media și film, condusă de producătoarea generală Anastasia Primov și regizorul Eugen Damaschin.

„24 FRONT LINE e creat pe adrenalină, profesionalism și curaj.  Serialul arată viața și condițiile de muncă a medicilor si a polițiștilor, a serviciilor 112, dar și a oamenilor care apelează la serviciile de urgență. În ture de 24 ore, urmăm echipajele de ambulanță și poliție la apelurile de urgență. Accidente, conflicte, COVID, violența familială. Arătăm cum lucrează prima linie și care e costul plătit de oamenii acestei profesii. Și mai e ceva, vine un moment, când suntem cu toții în prima linie. Un vecin care cheamă poliția auzind bătăi în apartamentul vecin, e in prima linie pentru victima abuzului familial. Un șofer, care cedează drumul unei ambulanțe, e în prima linie pentru cei la care această ambulanță se grăbește. 24 Front Line este istoria unei vieți obișnuite, a unor oameni speciali. A medicilor, a polițiștilor, a celor care suna si celor care răspund: 112 ce urgență aveți?“ povestește Anastasia Primov, producător general 24 FRONT LINE.

Astfel, în fiecare vineri de la 20:30 și duminică la 12:30, RLIVE TV vă invită la televizor să trăiți împreună cu doctorii și polițiștii emoția salvării vieților omenești.

Realitatea Live

18 Ian. 2022, 20:44
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
18 Ian. 2022, 20:44 // Actualitate //  Realitatea.md

Fostul șef al statului, Igor Dodon, nu va renunța la scăldatul în apa rece, de Botobeaza, nici în acest an. În cadrul emisiunii ”Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, ex-președintele a declarat că această tradiție o respectă de ani de zile și că încearcă să-i păstreze însemnătatea creștinească, indiferent dacă este sau nu președinte, informează realitatea.md.

Această tradiție creștinească am urmat-o și până la funcția de președinte de țară și, anul trecut, nefiind președinte, la fel. De aceea, mâine dimineața voi fi la Catedrală la slujba centrală, așa cum o fac în fiecare an, a declarat Igor Dodon.

Anul trecut, Igor Dodon s-a scufundat în copcă la Mănăstirea Țigănești. El spune că, cel mai probabil, și în acest an va merge acolo. Întrebat dacă își va lua și halatul prezidențial, fostul președinte a menționat că l-a dăruit, după ce a organizat un concurs pe Facebook în acest sens.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală