Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 11 septembrie! Se anunță surprize în dragoste şi schimbări la capitolul BANI pentru unii nativi ai zodiacului

11 Sept. 2021, 06:40
HOROSCOP 11 septembrie! Se anunță surprize în dragoste şi schimbări la capitolul BANI pentru unii nativi ai zodiacului
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului au parte de multă activitate de-a lungul zilei, lucru care le va oferi senzaţia de importanţă, mai ales la serviciu. Nu greşiţi. Ba chiar mai mult, cei aflaţi în poziţii superioare vă pot oferi un bonus salarial pentru munca depusă şi pentru implicarea în cadrul companiei, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Nativii Taur trebuie să înveţe să comunice. Evitaţi situaţiile tensionate şi aplanaţi orice conflict în care vă nimeriţi. Ignoraţi răutăţile şi concentraţi-vă asupra lucrurilor care vă interesează cu adevărat. Apar veşti bune în carieră, trebuie doar să munciţi şi să depuneţi eforturi pentru a vă îndeplini visurile.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii zodiei Gemeni au parte de schimbări în relația sentimentală. Dacă la mijloc sunt implicați și copii, situația poate deveni destul de complicată. Sfatul astrelor pentru Gemeni este să nu se mai cramponeze în detalii nesemnificative, ci să încerce mai bine să își facă ordine în gânduri.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Dacă Racii doresc să facă astăzi o achiziție, trebuie să știe că momentul este cât se poate de favorabil. În plan profesional, o reușită incredibilă îi poate propulsa către o funcţie mult mai bună. Viitorul sună bine pentru acești nativi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
E momentul perfect pentru a face paşi importanţi spre îndeplinirea obiectivelor propuse. Nu lăsaţi emoţiile să vă împiedice să vă duceţi misiunea până la capăt. Profitaţi de această ocazie pentru a vă pune în practică ideile.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Se anunţă o perioadă încărcată pentru nativii din Fecioară: vor avea parte de noi începuturi în multe segmente ale vieţii. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să mai amânaţi acest "restart".
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Fii mai egoist, ai tot dreptul! Sensibilitatea față de emoțiile și de problemele altor oameni este un lucru nobil, dar vă poate epuiza emoțional. Gândiți-vă rațional la emoțiile voastre și aveți curajul să le spuneți celor din jur, măcar din când în când, atunci când nu vă convine ceva. Este timpul să te mai gândeşti şi la tine.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Fii mândru de cine ești și de ceea ce crezi. Această încredere în sine te va face să radiezi. Folosește-ți puterile mentale pentru a mișca lucrurile în favoarea ta. Aceasta este o oportunitate bună pentru a obţine lucrurile la care visai de ceva vreme. Preia controlul asupra situației dacă vrei să ai parte de rezultate foarte bune pe toate planurile.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Sunteți focusați pe problemele personale și uitați să-i mai ascultați și pe cei din jurul vostru. Profitați de această zi pentru a vă apropia de persoanele dragi, în felul acesta veți scăpa de remușcări. Nu vă subestimați puterea și curajul. Dacă intrați în conflict cu cineva, aveți grijă la ce argumente folosiți. S-ar putea să se întoarcă împotriva voastră.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Plimbările în aer liber aduc nativilor Capricorn o stare de bine și îi încarcă cu energie pozitivă. Compania unei persoane dragi vă poate ajuta să vă relaxați și să vă goliți sufletul de secrete. Este indicat să le spuneți oamenilor ce gândiți. Schimbarea este importantă și necesară acum. Este indicat să ștergeți toate amintirile neplăcute din trecut și să o luați de la capăt.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Dragi, Vărsători, nu este nevoie să vă consumaţi întreaga energie pentru un proiect care vă dă bătăi de cap. Cereţi ajutor apropiaţilor, colegilor şi în ultimă instanţă chiar şefului vostru, în cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi. Nu este o ruşine să recunoaşteţi adevărul. În plus, s-ar putea să fiţi chiar apreciaţi pentru sinceritate.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Eşti extrem de emotiv astăzi, însă acest lucru este în avantajul tău. Ai o grămadă de cunoştinţe la dispoziţie. Astăzi este ziua ta norocoasă şi absolut oride îţi doreşti o să se îndeplinească.