Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 15 mai! Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului

15 Mai 2021, 06:45
HOROSCOP 15 mai! Problemele se țin scai sâmbătă de această zodie. Sfatul astrologului
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Zile liniștite pentru nativii din Berbec. Relaxarea este cuvântul de ordine pentru ziua de sâmbătă. Este timpul să vă alocați ceva mai mult timp familiei și prietenilor. Nu spuneți nu ieșirilor în aer liber!
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Probleme peste probleme, de dimineață până seară. Situație extrem de tensionată în cuplu care poate duce la o ceartă de proporții. Sfatul astrologului este să nu vă pierdeți cumpătul și să spuneți tot ce aveți de spus cu diplomație.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Veți reuși să duceți la bun sfârșit o problemă de mult timp amânată. Spre seară, vizita unor prieteni vă va surprinde plăcut și veți petrece clipe minunate.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Toată ziua pe drumuri. Aveți de rezolvat o mulțime de probleme pe care le-ați tot amânat. Vestea bună este că vă vor merge toate din plin. Atenție la cheltuieli neprevăzute ce pot apărea!
Leu
(23 iulie - 22 august)
Problemele financiare nu vă dau pace. Investițiile din ultima vreme v-au cam golit buzunarele, iar acum nu știți cum să mai rezolvați acest aspect. Ajutorul neașteptat al unui membru din familie vă va surprinde.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
După o săptămână stresantă, a venit momentul să vă relaxați. Uitați de toate și încercați să vă deconectați. O veste excelentă veți primi spre seară!
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Probleme de sănătate în acest weekend. Din păcate, oboseala își spune cuvântul și vă veți resimți. Sfatul astrologului este să vă odihniți și să vă încărcați bateriile.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nicio zi fără probleme! Cam așa a fost ultima perioadă pentru voi. Sâmbătă va ieși soarele și pe strada voastră și veți uita de toate. Nu ar strica să ieșiți un pic din oraș.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Toate merg ca pe roate. Veți petrece mult timp cu familia și veți simți din plin starea de weekend și de libertate.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Nu prea comunicativ în ultima vreme, veți alege sâmbătă izolarea. Vreți să vă odihniți și să vă adunați energiile. Verificați-vă contul! Este posibil să primiți o sumă neașteptată de bani.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
O veste excelentă vă va însenina ziua! De altfel, sunteți într-o perioadă norocoasă din toate punctele de vedere. Profitați la maxim de acest privilegiu!
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Pentru Pești, va fi o sâmbătă senină, de relaxare și bazată pe comunicare. Veți primi vizita neașteptată a unor prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme.