Curs valutar
 • EUR
  19.5593
  -0.0046%
 • USD
  19.2305
  0.0348%
 • RUB
  0.3225
  1.5194%
 • RON
  4.0073
  0.0449%
 • UAH
  0.5218
  0.23%

HOROSCOP 26 aprilie! Discuţii aprinse şi dovada unei iubiri sincere

26 Apr. 2021, 07:05
HOROSCOP 26 aprilie! Discuţii aprinse şi dovada unei iubiri sincere
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Este o zi excelentă pentru nativii Berbec care vor să înceapă ceva nou hobby, o nouă activitate. Aveţi oportunitatea să vă relansaţi în carieră şi să vă implicaţi într-un proiect deosebit, dar trbeuie să aveţi încredere în forţele proprii. Astrologii au veşti bune pentru voi din punct de vedere profesional
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului sunt forte convingători, aşa că nu trebuie să aibă emoţii dacă trebuie să negocieze sau să poarte discuţii cu persoane complicate, dificile. Cereţi sfaturi apropiaţilor, acţionaţi cu tact şi înţelegere şi nu vă avântaţi în discuţii tensionate, mai ales dacă nu vă implică în mod direct
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii ar putea comunica foarte mult cu diferite persoane în această zi, însă trebuie să fie atenţi dacă participă la şedinţe sau întâlniri de afaceri. Aţi putea fi păcăliţi dacă nu rămâneţi atenţi, aşa că cel mai potrivit ar fi să fiţi constant activi, cu ochii în patru la ceea ce vă înconjoară. Spres eară vă puteţi odihni.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Sensibilitatea este caracteristică celor din zodia Rac, dar astăzi se amplifică şi mai mult. Sunt şanse să intraţi într-un conflict care vă poate afecta pe termen lung, aşa că evitaţi discuţiile aprinse sau situaţiile tensionate, mai ales dacă nu vă implică subiectul. Fiţi calmi, răbdători şi înţelegători, mai ales în cadrul profesional, la serviciu.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Cei aflaţi sub smenul zodiacal al Leului au noroc pe plan financiar. Abilităţile organizatorice vă îmbunătăţesc imaginea în faţa şefilor; dacă veţi veni cu idei invoatoare, cu proiecte inedite, s-ar putea să fiţi remarcaţi şi cine ştie, poate chiar răsplătiţi. Este o zi bună şi să vindecaţi ceva legat de trecut, vorbiţi deshcis, iar dacă este cazul, oferiţi iertare.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Nativii Fecioară au de clarificat chestiuni birocratice şi ar fi bine să nu le mai amâne. Iar la capitolul afirmare socială, ar trebui să nu forţaţi lucrurile. Stabiliţi-vă o listă cu priorităţi şi rămâneţi foucsaţi. Astrologii au veşti bune, succesul este destul de aproape, iar cei dragi vă vor suţine neîncetat.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele trebuie să-și sporească atenția la locul de muncă. Schimbări neașteptate pot avea loc, pentru că cineva tot încearcă de ceva vreme să vă influențeze activitatea. Poate că vă este greu să spuneți nu, dar încercați să nu vă abateți de la pincipiile voastre. Tot ceea ce ați făcut până acum a fost lăudat și recompensat.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativii Scorpion nu stau foarte bine la capitolul comunicare. Vă este destul de greu să vă exprimați și să vă faceți înțeles în fața personelor mai tinere pe care le aveți în subordine. Controlaţi-vă emoţiile dacă nu vreţi să îi speriaţi pe cei din jur. La finalul zilei, o surpriză din partea persoanei iubite vă va face să uitați, pentru moment, de toate problemele.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Dragostea nu mai plutește în aer pentru nativii Săgetător. Apar tot felul de discuții în relația de cuplu care nu duc într-o direcţie bună. În schimb, în afaceri o femeie s-ar putea să vă propună un proiect interesant. Ţineţi cont de el, mai ales că poate implica şi stănătatea pe care ați neglijat-o în ultima perioadă.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Capricornului trebuie să fie foarte atenți la sănătate. Sunteți copleșiți de sarcinile de la locul de muncă și nu reușiți să mai aveți timp pentru relaxare. Spre seară, un apropiat vine cu o veste bună care poate rezolva o parte din problemele ce vă tot dau batăi de cap.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Varsătorii trec printr-o perioadă excelentă atât la locul de muncă, cât și acasă. Sunteți avantajaţi în proiectele sau planurile ce ţin de casă şi maşină și orice schimbare vreți să faceți, se va bucura de un real succes. Indicat este să verificaţi cum staţi cu bugetul, ca să nu aveţi surprize neplăcute la final.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Cei născuţi sub semnul zodiacal al Peştilor se pot confrunta astăzi cu un conflict în familie, cel mai probabil cu o femeie. Sinceritatea și corectitutea de care ați dat dovadă mereu pot ajuta pentru a avea o discuție calmă. Însă, veștile bune nu întârzie să apară. Dacă aveţi oportunitatea să studiaţi sau să plecaţi peste hotare, nu refuzaţi.