Curs valutar
 • EUR
  21.2850
  0.0954%
 • USD
  18.0497
  -0.1507%
 • RUB
  0.2436
  -0.8621%
 • RON
  4.3249
  0.0994%
 • UAH
  0.6685
  0%

„Oare… atât de ieftini am devenit?” Mesaj emoționant al artistului Vali Boghean, în ajun de alegeri. Până la lacrimi!

09 Iul. 2021, 07:59
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
09 Iul. 2021, 07:59 // Actualitate //  Realitatea.md

„Oare n-are neamul meu demnitate, oare n-a mai rămas acolo în sufletul nostru măcar câteva grame de onoare? Atât de ieftini am devenit?”. Artistul Vali Boghean își adresează mai multe întrebări într-o postare publicată pe pagina de Facebook care vine să transmită un mesaj emoționant în ajun de alegeri parlamentare anticipate, care urmează să se desfășoare duminică, 11 iulie curent. Mai mult, în primul rând, abordează „dacă trebuie oare să se implice în viața politică sau mai bine să-și caute de treabă, să nu riște să-și supere și piardă din public”.

„M-am gândit de multe ori dacă este corect sau nu să am o poziție clară față de situația politică din țară și concluzia la care am ajuns e că în afară de artist și responsabilitatea pe care o port față de voi, publicul meu, în primul rând sunt om și vreau să trăiesc cu demnitate”, a scris Vali Boghean.

Artistul a mai dat de înțeles că „un urlet” s-ar rupe din interiorul său și nu ar cânta la nunți, corporative sau concerte electorale, pentru că nu va putea trece cu vederea, „când văd cum am ajuns să ne vindem demnitatea pe pomene electorale”. „Oameni care trăiesc fără apă caldă, fără canalizare, fără salarii, fără medicamente, fără drumuri, oameni care ani de zile au fost sclavi, purtați pe drumuri și batjocoriți, tratați ca niște fiare sunt gata să se bată pentru câteva pomene electorale, sunt gata să voteze orice li se cere pentru niște copeici aruncate pe jos. Să creadă în toate poveștile pe care le spun unii concurenți despre care se știe că sunt niște hoți obraznici, niște potlogari, care sug fără milă și din diasporă și din cei rămași acasă, care mimează suferința când au nevoie și cerșesc mila pe la porți”.

„Oare n-are neamul meu demnitate, oare n-a mai rămas acolo în sufletul nostru măcar câteva grame de onoare? Atât de ieftini am devenit? Oare câteva kg de produse aruncate peste gard și câteva sute de lei dați pe sub poartă, oare sperietorile electorale vechi *ca papucii lui Lenin* fac mai mult decât viitorul nostru și al copiilor noștri, decât o viață în siguranță aici? Oare chiar atât de orbi să fim?”, a scris în aceeași postare Vali Bogean.

La final, a îndemnat moldovenii să meargă la votare. „Neamul meu merită ceva mai bun!”

Realitatea Live

27 Iul. 2021, 11:39
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
27 Iul. 2021, 11:39 // Life //  Realitatea.md

Nu mai e loc de îndoială: Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au împăcat. J Lo şi-a sărbătorit ziua de naştere pe un yacht, alături de celebrul actor. Mai mult, artista a postat o fotografie în care se sărută cu fostul logodnic. La începutul anilor 2000, J Lo şi Ben Affleck formau un cuplu de invidiat.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu mai ascund pasiunea care s-a reaprins între ei, după ani buni de când au rupt logodna şi au întristat fanii de pretutindeni. Încă din luna mai a acestui an, tabloidele au răspândit zvonuri cu privire la o posibilă împăcare. Iar fotografiile cu celebrul actor care părăsea discret locuinţa lui J Lo erau dovezi grăitoare.

Totuşi, nicio declaraţie oficială nu a confirmat ceea ce părea deja destul de clar pentru toată lumea. Timpul le-a rezolvat însă pe toate, cei doi afişându-se într-o ipostază romantică, pe Instagram, în văzul celor peste 166 de milioane de urmăritori ai artistei cu origini portoricane Jennifer Lopez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Imaginile „surpriză” au fost postate la finalul unei serii de fotografii de la ziua de naştere a lui J Lo, care a sărbătorit în costum de baie împlinirea frumoasei vârste de 52 de ani. Sărutul celor doi, pe o ambarcaţiune de lux din St Tropez, a fost apreciat de peste 7,8 milioane de utilizatori ai reţelei sociale, iar secţiunea de comentarii dă pe dinafară de felicitări şi gânduri bune pentru Ben Affleck şi Jennifer Lopez.

Potrivit unor surse Sky News, în apropiere se afla şi fostul partener al lui J Lo, Alex Rodriguez. Cuplul şi-a spus „la revedere” în luna martie a acestui an.

La începutul anilor 2000, J Lo şi Ben Affleck formau un cuplu de invidiat, cucerind definitiv inimile fanilor după videoclipul pentru celebrul hit „Jenny From The Block”. În 2004, însă, au anunţat că au rupt logodna, iar în următorii ani nu au dat semne cum că ar putea lega din nou povestea de iubire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

 
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid