Curs valutar
 • EUR
  19.3152
  0.1869%
 • USD
  18.0448
  0.1491%
 • RUB
  0.1866
  -0.3751%
 • RON
  3.8849
  0.139%
 • UAH
  0.4886
  0.1433%

Soțul Serenei Williams, revoltat: „Nimănui nu-i pasă ce crede Ion Țiriac”

08 Ian. 2021, 15:20
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
08 Ian. 2021, 15:20 // Sport //  Realitatea.md

Soțul și fanii Serenei Williams sunt revoltați după declarația miliardarului român, Ion Țiriac. Cel din urmă a fost numit „rasist și sexist” după ce a făcut aluzie la vârsta și greutatea tenismenei.

Ion Țiriac, fost jucător de tenis olimpic în vârstă de 81 de ani și director la Madrid Open, a făcut comentariile condamnate pe scară largă în timpul unui interviu recent la un post de televiziune din România, spunând: „La această vârstă și greutatea pe care o are acum, nu se mișcă la fel de ușor ca acum 15 ani … Serena a fost un jucător senzațional. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage”.

Comentariul a atras condamnarea imediată a fanilor lui Williams, o campioană incontestabilă care a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, scrie The Guardian.

Soțul lui Williams, Alexis Ohanian Sr, cofondator al gigantului digital Reddit, a respins rapid, postând pe Twitter: „Cu siguranță, nimănui nu-i pasă ce naiba crede Ion Țiriac”.

La scurt timp, a urmat o a doua postare, mult mai dură decât prima: „A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”.

După un timp, Alexis Ohanian a postat un al treilea mesaj pe reţelele sociale, făcând referire tot la omul de afaceri român. „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”.

Serena Williams este considerată pe scară largă cel mai bun jucător de tenis feminin din istorie.

 

Realitatea Live

21 Sept. 2023, 11:16
 // Categoria: Societate // Autor:  Realitatea.md
21 Sept. 2023, 11:16 // Societate //  Realitatea.md

Trei persoane au fost depistate la trecerea frontierei de stat cu acte falsificate. Cazurile au fost notificate în punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind cercetați un conațional și doi cetățeni străini.

Primul documentat, un tânăr din Ucraina, s-a prezentat la PTF Leușeni. Bărbatul de 30 de ani era la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare poloneze. Printre documentele înmânate la control a fost și permisul de conducere ucrainean. La examinarea preliminară a documentului, polițiștii de frontieră au constatat că acesta este falsificat. În declarații străinul s-a eschivat de a oferi detalii privind obținerea acestui permis. Totodată, la verificarea pasagerului, cetățean ucrainean, a fost stabilit că ultimul ar fi ajuns ilegal în R. Moldova. În fapt, cercetările continuă, iar persoanele și-au întrerupt călătoria.

De asemenea, un permis de conducere falsificat a fost depistat la un conațional, prezent la trecerea frontierei prin PTF Leușeni în calitate de pasager la ruta „Germania-Moldova”. Astăzi, în jurul orei 02:30, în cadrul controlului suplimentar asupra moldoveanului de 21 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit actul românesc falsificat. La audiere, tânărul a declarat că și-a perfectat ilegal documentul în Germania, prin intermediari, contra sumei de 200 EUR. Actul cu pricina a fost ridicat, urmând să fie supus expertizei. În continuare cazul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și folosire a actelor oficiale false.

Încheie șirul ilegalităților un șofer din Israel, fiind depistat la PTF Palanca cu permisul de conducere falsificat. Acesta s-a prezentat la volanul mașinii personale. În cadrul cercetărilor, efectuate în comun cu ofițerul FRONTEX, a fost stabilit că permisul de conducere, care a fi eliberat de către autoritățile de baștină, are indici de falsificare. Străinul de 35 de ani a mărturisit că și-a perfectat legal permisul în Israel și nu bănuia că ar fi falsificat. Persoana a fost înlăturată de la conducerea automobilului, cercetările pe caz continuă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală