Curs valutar
 • EUR
  19.9862
  -0.2232%
 • USD
  17.6978
  -0.0949%
 • RUB
  0.2398
  -0.417%
 • RON
  4.0392
  -0.1931%
 • UAH
  0.6469
  -0.3092%

Update pe WhatsApp. Utilizatorii vor putea „masca” unele particularități ale profilului

16 Nov. 2021, 17:52
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Valentina Buză
16 Nov. 2021, 17:52 // Sci-tech //  Valentina Buză

WhatsApp trece printr-o transformare perpetuă, actualizări constante și funcții care încearcă să răspundă nevoilor utilizatorilor. Din această categorie face parte și cel mai recent update adus popularei aplicații de chat, potrivit playtech.

Foarte mulți utilizatori de WhatsApp s-au întristat în trecut din cauza faptului că nu au putut masca anumite particularități ale profilului lor în interacțiunea cu anumite persoane. Soluția era un fel de decizie universală. Puteau vedea toți sau niciunul când ai fost online ultima oară, care îți este fotografia de profil sau particularitățile pe care le-ai trecut în profilul tău de WhatsApp, la secțiunea About. Acum, lucrurile s-au mai schimbat.

Whatsapp actualizare beta

WhatsApp ține la intimitatea ta un pic mai mult

În cel mai recent raport al WABetaInfo, este detaliată versiunea beta de WhatsApp cu numărul 2.21.230.15. În respectiva iterație disponibilă momentan doar pentru un public restrâns de posesori de iPhone, există câteva setări în plus pe partea de intimitate sau Privacy.

Practic, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai sus, este vorba despre trei pagini suplimentare de meniu cu nume sugestive. Este vorba de Last Seen – ultima oară când ai fost online, Profile Photo – fotografie de profil și About – profil sau secțiunea despre.

Fiecare dintre cele trei ferestre menționate mai sus include patru variante pentru care poți opta, alegând, astfel, cine are acces la datele menționate în titlu. Everyone (toată lumea), My Contacts (contactele mele), My Contacts Except (toată lumea cu excepția anumitor contacte pe care le poți defini manual) și Nimeni sunt cele patru variante.

În cazul în care interacționezi cu persoane care utilizează versiuni mai vechi de WhatsApp, este important de reținut că modificările disponibile momentan în versiunea beta a aplicației se vor aplica și în cazul lor. Rămâne doar să vedem câte zile sau săptămâni vor mai trece până când vom putea profita cu toții de aceste opțiuni suplimentare.

Realitatea Live

07 Dec. 2021, 11:19
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
07 Dec. 2021, 11:19 // Societate //  Valentina Buză

Un incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ cu 2 nivele pe strada Prieteniei 8 din orașul Ialoveni a pus pe jas pompierii IGSU. Potrivit informațiilor, aceștia au fost alertați să intervină în jurul orei 02:05.

Mai exact, conform datelor, un apartament de la primul etaj a fost cuprins de flăcări.

„Pentru stingerea incendiului, la fața locului au intervenit 2 echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că arderea s-a produs în bucătăria apartamentului, iar în apartamentele vecine de la etajul 2 au rămas blocate mai multe persoane care riscau să se intoxice cu produsele de ardere”, se arată în nota informativă a IGSU.

Așadar, în cel mai scurt timp, cu ajutorul scării culisabile, salvatorii au reușit evacuarea a celor 6 persoane blocate, inclusiv doi minori în vârstă de 10 și 15 ani. Datorită intervenției operative a pompierilor, aceștia nu au avut de suferit.

„Arderea a fost localizată către ora 02:25, iar incendiul a fost lichidat complet la ora 02:44. Conform IGSU, în urma incendiului victime nu au fost raportate, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din bucătăria apartamentului cu suprafața de 10 m2 și parțial antreul apartamentului”.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.


 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală