Curs valutar
 • EUR
  20.4444
  0%
 • USD
  19.0722
  0%
 • RUB
  0.3069
  0%
 • RON
  4.1366
  0%
 • UAH
  0.6460
  0%

Black Friday 2021. Aceste zodii sunt obsedate de reduceri

12 Nov. 2021, 08:01
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
12 Nov. 2021, 08:01 // Life //  Realitatea.md

Majoritatea oamenilor iubesc să facă shopping, însă există câteva zodii care sunt pur şi simplu obsedate de cumpărături.

Taur

Dacă există un semn zodiacal asociat cu cumpărăturile, acesta este Taurul. Ați întâlnit vreodată pe cineva Taur care nu a fost fascinat de bani și cheltuieli? La urma urmei, sunt făcuţi din elementul pământ (de unde provine aurul) și sunt guvernați de Venus, planeta luxului. A avea lucruri frumoase și acces la bogăție este esențial pentru caracterul unui Taur. Acesta este semnul zodiacal care se pricepe la fel de bine la economisirea banilor precum și la cheltuirea lor.

Leu

Puteți observa un Leu după entuziasmul lui. Indiferent ce face, un Leu strălucește ca un diamant de 24 de carate. După cum vă puteți imagina, acest lucru insuflă unui Leu o dorință naturală de a merge la cumpărături. Acest semn zodiacal își dorește produse care să fie imediat observate și venerate de toată lumea, fie că este o ținută nouă, o mașină nouă sau un buchet de flori. Leul vrea să cumpere cel mai plin de farmec produs de pe piață.

Balanţă

Sincer, ai întâlnit vreodată o Balanță care să nu aibă simțul stilului? Chiar dacă tocmai s-au rostogolit din pat, reușesc să facă asta arătând cool. Asta pentru că sunt conduși de Venus, planeta frumuseții, și oricui iubește frumusețea îi place să meargă la cumpărături. Vor să fie înconjurați de lucruri care îi inspiră. Își doresc ca ținutele lor să radieze încântare.

Scorpion

Nu te-ai aștepta ca un Scorpion misterios și atrăgător să iubească cumpărăturile. Cu toate acestea, poate uitați că vorbim despre una dintre cele mai obsesive zodii care există. Dacă un Scorpion are chef să facă cumpărături, cheltuie acum și se gândeşte mai târziu. Scorpionul este condus de Marte, planeta acțiunii imediate, ceea ce îi face cumpărători impulsivi naturali.

Realitatea Live

28 Mai 2022, 17:54
 // Categoria: În Lume // Autor:  Petru Beregoi
28 Mai 2022, 17:54 // În Lume //  Petru Beregoi

Olaf Scholz și Emmanuel Macron au discutat, sâmbătă, cu Vladimir Putin într-un apel telefonic comun. Cei trei au discutat despre războiul din Ucraina într-un format în care au mai discutat ultima oară în martie, relatează tass.ru.

Discuția tripartită vine în contextul în care mai mulți lideri occidentali, mai ales Macron și Scholz, au fost criticați dur pentru faptul că mențin deschise liniile de dialog cu dictatorul rus, în ciuda atrocităților pe care soldații ruși le comit în Ucraina.

Putin a vorbit de „destabilizarea situației și de agravarea crizei umanitare dacă armament occidental continuă să intre în Ucraina”. Dictatorul de la Kremlin a mai susținut și că își dorește revenirea la discuțiile de pace.

„Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”, a spus Olaf Scholz, vineri, întrebat dacă va menține dialogul cu dictatorul de la Kremlin.

Putin a repetat și comentarii făcute la începutul săptămânii, spunând că Rusia este pregătită să crească livrările de fertilizatori și bunuri agricole în schimbul eliminării unor sancțiuni impuse de Occident.

Amintim că, anterior, liderii Federației Ruse, Franței și Germaniei au purtat deja conversații telefonice în acest format. În plus, Putin a discutat separat cu Macron și Scholz despre situația din Ucraina în contextul unei operațiuni militare speciale de protejare a Donbasului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală