Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 4 noiembrie! Succes în carieră pentru Fecioare, distracţie maximă pentru Raci

04 Nov. 2021, 06:00
HOROSCOP 4 noiembrie! Succes în carieră pentru Fecioare, distracţie maximă pentru Raci
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt destul de fermi în a-şi susţine punctul de vedere azi. Asta poate duce şi la o atitudine conflictuală. Iar pe plan financiar, nu este recomandat să faceţi speculaţii, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii definitivează o înţelegere, o colaborare pe care au tot discutat-o cu cineva. Este un moment bun să vă mai faceţi şi alte planuri.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Energia Gemenilor se ridică la cote maxime. Vă puteţi folosi de ea să vă stabiliţi noi obiective în carieră sau chiar să vă schimbaţi jobul, să începeţi alt proiect.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Pentru Raci distracţie este cuvântul cheie, chiar şi la job. O călătorie la care v-aţi gândit mult timp va prinde azi contur.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Problemele familiale ale Leilor îşi vor găsi azi rezolvarea. Ceea ce vă dă mai mult timp să investiţi în locuinţă şi să ajutaţi o cunoştinţă care vă va solicita atenţia.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Pentru a avea succes în carieră, Fecioarele nu trebuie să îşi piardă coerenţa. Ideile voastre sunt foarte bune, dar maniera în care le prezentaţi s-ar putea să vă încurce planurile, aşa că mare grijă.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță vor să câştige bani dintr-o idee legată de job. Ca să se şi materializeze trebuie să fiţi foarte bine informaţi şi să vă gândiţi inclusiv la resursele necesare.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii tind să fie mult prea duri în conversaţii. Veţi răni mai ales persoanele dragi dacă nu vă măsuraţi cuvintele. O situaţie neprevăzută vă scoate din zona de confort, financiar vorbind, dar colaborările rezolvă orice problemă.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Răzbunarea în dragoste este prezentă în comportamentul Săgetătorilor. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu partenerul de viaţă şi să nu uitaţi de romantism.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt suspicioşi în privinţa informaţiilor, a zvonurilor pe care le aud. Axaţi-vă pe doar pe sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit şi nu băgaţi în seamă alte subiecte.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
O figură feminină îi susţine pe Vărsători pentru a obţine o promovare sau un proiect. Iar partea foarte bună este că banii nu vo lipsi.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Am ajuns la ultimii nativi. Peștii sunt destul de departe de rezolvarea unei probleme legate de casă. Bazaţi-vă pe instinct dacă vreţi să o soluţionaţi măcar parţial.