Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  -0.014%
 • USD
  17.7044
  0.1384%
 • RUB
  0.2434
  0.9039%
 • RON
  4.1909
  -0.031%
 • UAH
  0.6661
  0.5705%

VIDEO Nu a fost doar o poză. Postică a povestit despre Dodon. „L-am servit din partea casei, am băut câte 50 de grame”

25 Iul. 2021, 14:35
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
25 Iul. 2021, 14:35 // Politica //  Realitatea.md

Deși s-a scuzat în fața urmăritorilor care s-au lăsat afectați de fotografia cu fostul președinte de țară, socialistul Igor Dodon, pe care l-a criticat în repetate rânduri; a dezvăluit că nu a făcut doar o fotografie cu el, dar a avut și o discuție. Mai mult decât atât, chiar dacă 99% din comentariile la postarea deja ștearsă erau negative, afacerea sa a avut doar de câștigat. 

„99% din comentarii au fost negative. Părerea mea se află în acel 1%, dar pentru ceilalți îmi vor cere iertare azi. Mă scuzați. Sunt din carne și oase și eu. Nu am știut că o să vă știrbesc cumva atât de grav părerea voastră față de mine. S-a întâmplat. Timpul înapoi nu-l întoarce nimeni. Eu de la început aveam ambiția că voi lăsa, dar când am văzut în 3 ore s-a ajuns la jumătate de milion de oameni și mii de comentarii negative veneau, am șters postarea”, a spus Sergiu Postică într-un video pe pagina sa de Facebook.

„Am și eu o părere, în afară de scuzele pe care vi le-am adus, vreau să mă ascultați. O să vorbesc despre întâlnirea mea cu Igor Nicolaevici, că nu a fost doar o poză, am avut și câteva discuții aici pe teritoriu. Și o să vă spun de ce am hotărât să public postarea. Pentru mine deja Dodon cu fosta guvernare nu prezintă un pericol și nu am vreun interes sportiv să bat în el. Lasă să se ocupe Procuratura, justiția, cine vrei de ei. Noi ne-am ales o majoritate confortabilă și avem niște așteptări cosmice de la noua guvernare. … Este foarte probabil ca peste jumătate de an, 1 an, s-o critic pe Maia Sandu. Iată atunci o să fiu rău”, a mai adăugat acesta.

Totodată, a mai povestit că l-a servit din partea casei și că au băut câte 50 de grame de whisky. La fel, a mai dat ochii și cu soția liderul PSRM, actualul deputat în noul Parlament, Galina Dodon. Istoria integrală o aflați în video-ul de mai jos.

Pentru a înțelege subiectul, mai jos sunt recomandări de știri cu începutul acestuia.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 21:53
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
23 Sept. 2021, 21:53 // Economie //  Cristina Vlah

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române